A Roses ja es pot aprendre a cosir amb Hilonecesito by Xurry

Merceria Hilonecesito by Xurry de Roses
La Jessica, de la merceria Hilonesito by Xurry, ho té tot a punt pe iniciar els Tallers de costura

La merceria Hilonecesito by Xurry organitza uns tallers de costura per aprendre i entretenir-se cosint

Cosir és i ha estat sempre una necessitat alhora d’arranjar les peces de roba deteriorades o fetes malbé per l’ús del temps per un trencament accidental.
Cosir és i ha estat sempre també d’una manera d’entreteniment, com el que juga al solitari o fa un puzle.

Dons ara, aprendre a cosir per algun cas de necessitat i aprendre a cosir com  entreteniment és el que vol oferir la merceria Hilonecesito by Xurry, dirigida per la Jessica Checa, els dissabtes a la tarda a totes les persones interessades.

En cada taller es començarà i acabarà un projecte diferent

En cada taller, que es desenvoluparà de 16:30 a 19:30 hores dels dissabtes, la Jessica ha programant un projecte diferent, pel qual es començarà i es finalitzarà en el mateix dia. És a dir, si es fa una bossa s’ensenyarà i es farà totes les parts que compren la seva confecció per en finalitzar les tres hores cada participant sortirà amb la seva bossa penjada de l’espatlla.

En altres paraules, seran uns tallers en el que allò que es comenci al seu inici, s’acabarà a la seva finalització.

Aprendre a fer patrons per fer un vestit o pantaló

En els diferents tallers, la Jessica, o la Xurry, com la coneix tothom, també ensenyarà a fer patrons, a calcar-los en la tela, saber talla la tela de roba per a cada peça del vestit i, una cosa molt important, fer els punts fluixos, és a dir, els fils que es posen per marcar la silueta del patró per, posteriorment, quan està tot bé ajustat cosir definitivament totes les teles de les que es composa el vestit o el pantaló.

Tècniques que, en definitiva, ens aniran molt bé si volem després, per exemple, fer-nos la nostra disfressa de Carnaval sense haver d’anar a una modista.

Tallers a mesura dels participants

Cal destacar que a Hilonecesito by Xurry també es portaran a terme tallers que demanin les persones participants.

Inscripcions amb places limitades

El primer taller de costura de Hilonecesito by Xurry està previst realitzar-lo aquest proper dissabte, 18 de setembre, a la tarda.

Les persones interessades fen participar-hi només han de trucar al telèfon de la Jessica, 675 906 931.