‘After hours’ a la Gelateria-Orxateria el Far de Roses

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

Els mojitos de la Gelateria-Orxateria El Far són de una qualitat excel·lent en ingredients i en una quantitat baixa de preu

L’estiu s’allarga aquest any a Roses amb la Gelateria-Orxateria El Far

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
Els mojitos de la Gelateria-Orxateria El Far són de una qualitat excel·lent en ingredients i en una quantitat baixa de preu

El mes de setembre és, cada cop, és més preuat per la societat perquè l’estiu no s’ha acabat, el bon temps encara és el protagonista meteorològicament parlant, la temporada alta de turisme l’hem deixat enrere, la qual cosa significa més tranquil·litat, més pau  sobretot per una Vila turística com és Roses.

I és ara, perquè la gent gaudeixi encara més d’aquest setembre i, fins i tot de l’octubre, quan la Gelateria-Orxateria El Far amplia la seva oferta horària.

Des de bon matí fins a la nit, per esdevenir els caps de setmana, permeteu-nos l’expressió, a ser pràcticament un after hours.

Sí, perquè la Gelateria-Orxateria El Far no és un establiment a l’ús, a on només se serveixen gelats i orxates. No, és molt més. Tant en quantitat com en qualitat.

En quantitat perquè a la terrassa de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses podem anar a esmorzar, dinar, berenar, sopar i (d’aquí l’after hours) fer el toc després aprofitant els meravellosos capvespres i magnífiques nits que es ofereixen aquest temps d’impàs entre l’estiu i la tardor, és a dir, ara als mesos de setembre i octubre.

Podem degustar qualsevol crep que ens vingui de gust, les salades de sobrassada i mel, de pernil ibèric, de pernil dolç i formatge, d’ou ferrat, de rocafort, de nous i formatge… O les dolces de Nutella, amb plàtan, gelat… entre d’altres varietats.

I si parlem de dolços també en trobarem gofres, xurros amb xocolata calenta i, fins i tot, pels més sibarites, xurros al forn…

I un cop l’estómac ple, anem a fer el toc. Arribats a aquest punt, tampoc la Gelateria Orxateria El Far de Roses és un establiment a l’ús. I no ho és per la seva qualitat, ja que  podem degustar un pinya colada, uns mojitos, uns granissats amb fruita i licor… El que ens vingui de gust, però sabent que tota la fruita que s’utilitza és natural. Tota. Tant per fer la pinya colada, com els granissats o per elaborar un mojito.

Una copa que podrem gaudir a altes hores de la nit els cap de setmana a la Gelateria-Orxateria El Far, la qual tampoc és un establiment a l’ús per la seva ubicació privilegiada, tot just enfront les fonts d’aigua de la Rambla Riera Ginjolers.

Preus de riure

Sens dubte, el tema que més ens interessa alhora de consumir és el preu. Doncs cal dir que, per exemple, una granissat de fruita natural amb un vodka, ginebra o altre licor el podem degustar per només 3,5 euros. Un preu de riure, o dit d’un altre manera, un preu realment competitiu.
I ja no parlem si demanem un mojito… Ho heu de comprovar vosaltres mateixos.

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
La terrassa de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses es troba en un lloc privilegiat de la Rambla Riera Ginjolers

La Gelateria-Orxateria El Far, establerta a Roses des de fa 4 anys, és una empresa familiar d’origen alacantí que va néixer l’any 1840, i en la que els seus membres elaboren artesanalment el seus gelats i orxates.
Gelats que no porten cap tipus de colorants ni conservants, i elaborats amb productes de proximitat, km 0 i tots amb l’etiqueta DO (Denominació d’Origen).

La producció, en ser totalment artesanal esdevé petita i de gran qualitat en utilitzar només productes biològics. Per exemple, la Gelateria-Orxateria El Far no fa servir el sucre per fer els gelats ni l’orxata, sinó que el substitueixen de manera natural amb la Estèvia, una planta que precisament per les seves propietats dolces és anomenada com fulla de sucre o fulla dolça.

La Gelateria-Orxateria El Far demostra amb la seva filosofia d’empresa que menjar gelats o beure orxata no està renyit amb portar una alimentació sana.