Ahir, a la Transpyr als ciclistes de Roses els va tocar ‘xuletón’ en arribar a Aínsa

Transpyr Coast to Coast 2017
Els tres ciclistes de Roses es van cruspir un 'xuletón' típic d'Aínxa acompanyats del jove Pau Carrion (de blanc)

La 4ª etapa de la Transpyr va acabar a Aínsa, on els ciclistes de Roses que hi participen cada any es mengen un bon ‘xuletón’

Transpyr Coast to Coast 2017
Els tres ciclistes de Roses es van cruspir un ‘xuletón’ típic d’Aínxa acompanyats del jove Pau Carrion (de blanc)

Ahir va ser una tapa plàcida per als tres esportistes del Club Ciclista Roses que participen a la Transpyr Coast to Coast. Plàcida en el sentit que no cap dels tres va patir averia mecànica i només es van de preocupar de pedalar per cobrir els aproximadament 140 quilòmetres que separen les poblacions de El Port de Suert, i Aínsa.

En Guerau Carrion, per una banda, i l’Àlex Mínguez i en Xavi Navarro, per altra, competeixen en categories diferents, individual i per parelles, respectivament, però sempre intenten coincidir en algun avituallament per anar tots tres junts, com va passar ahir. I tots tres junts “vam gaudir d’una etapa molt xula, amb unes trialeres de baixada molt tècniques, on en Xavi i l’Àlex, que són experts en baixades difícils, han gaudir de valent”, va manifestar ahir Carrion.

I per celebrar que no van patir cap incident durant la 4ª jornada de la Transpyr, “i que tot està anant bé, i com ja és tradició, hem anat a menjar el típic ‘xuleton’ a la plaça Major d’Aínsa” va assenyalar en Guerau. I sí, típic, perquè l’any passat Carrion va cruspir-se també un ‘xuletón’, en aquest acompanyat d’Anicet Díaz i Quim Coll.

Un gran tros de carn que van gaudir acompanyats d’un quart rosinc, que també participa a la Transpyr, però no sobre al bici, “el meu fill Pau Carrion, que ho fa com a voluntari, encarregant-se d’un dels avituallaments de cada etapa”, va desvetllar un content pare.

I aquest matí, sense gairebé haver paït el ‘xuletón’, ja que el se’l va fotre passades les 11 de la nit, i a les 6 del matí, aproximadament, ja són en peu per preparar-se per la sortida, han sortit en direcció a Jaca, final de la cinquena etapa de la Transpyr de quasi 100 km de recorregut.

A la classificació general Guerau Carrion continua en el lloc 122è, a 2 hores i 11 minuts dels líders Tomas Misser i Ibon Zugasti, i en Xavi Serrano i Àlex Mínguez es mantenen també a la 143 i 144, respectivament, amb 6 minuts més Carrion.