Al setembre es començaran aixecar les noves construccions de El Bulli

El Bulli

Durant els mesos de juliol i agost les obres d'ampliació de El Bulli estan aturades

Després de l’aturada  al mesos de juliol i agost, els treballs a El Bulli es reprendran el proper 7 de setembre

El Bulli
Durant els mesos de juliol i agost les obres d’ampliació de El Bulli estan aturades

Al mes de març es van iniciar les obres d’ampliació de El Bulli, treballs realitzats a la primera fase del projecte de elBulli Foundation, que representa un 20 % del total i que no contravenen la normativa del Parc Natural del Cap de Creus.
I quatre mesos després, durant l’època d’estiu, concretament ara al juliol i agost els treballs s’han aturat per normativa municipal, que estableix que no es poden fer obres per tal de no molestar als turistes que visiten en gran nombre Roses durant aquesta època.

Els treballs d’ampliació de elBulli es van iniciar amb la retirada, principalment, de la runa acumulada a l’interior de l’antic restaurant, concretament al menjador, així com altres dependències. Després es va procedir a fer els pertinents enderrocs, moviments de terra i deixar-ho tot preparat per començar aquest proper 7 de setembre a aixecar els nous edificis, entre d’ells, un magatzem, un edifici més gran d’uns 250m2 que va a la part de darrera i un altre petit que anirà situat a la part superior, i a la vegada farem la urbanització de la zona, és a dir, l’enjardinament i algunes petites infraestructures, a banda de fer alguna reforma que s’ha de portar a terme a la Casa Marqueta, ha afirmat el cap d’obra Lluís Biosca.

Una fase de les obres que, segons Biosca, “al mes de desembre ja es podran veure totes les estructures dels nous edificis”.

Es calcula que aquesta primera fase del projecte de elBulli Foundation estigui enllestida a principis de 2017.