Almanegra Audiovisual, el domini del llenguatge audiovisual al servei de tothom, empreses i particulars

Almanegra Audiovisual

Fotograma del vídeo corporatiu de PG Markets

Vídeos per a particulars, empreses, de documentals reals o de ficció o fer promoció d’esdeveniments esportius, tots els camps visualitzats amb un llenguatge únic: el d’Almanegra Audiovisual

Almanegra Audiovisual
Fotograma del vídeo corporatiu de PG Markets

Almanegra Audiovisual, abans Productora Almanegra, no té ni un any. És una empresa jove però amb un gran domini del llenguatge audiovisual. Domini que els fa ser diferents del que s’ha vist fins al moment en la realització, gravació i edició d’un vídeo.

Tant és si són vídeos empresarials, reportatges d’esdeveniments esportius com documentals reals o de ficció.
L’equip de Almanegra Audiovisual s’adapta a les necessitats de qualsevol persona, empresa o institució visualitzant el missatge que volen transmetre. Missatge que després plasmen en imatges. Un missatge que focalitza el que de veritat importa, rebutjant la resta d’informació supèrflua per arribar directament a l’objectiu. Vídeo concís, directe i clar… Però impactant.

Si un empresa els encarrega un projecte per promocionar els seus serveis, l’equip de Almanegra Audiovisual s’adapta a les seves necessitats per transmetre el missatge de la millor manera per arribar al client.

I d’aquests vídeos empresarials Almanegra Audiovisual ofereix diferents formats per adaptar-se al pressupost  de tothom. Depenen de les necessitats del negoci es pot fer des d’un espot de promoció passant per un vídeo corporatiu, com el de de PG Markets fins arribar a un format més personalitzat d’entrevistes o de vídeo-tutorials exclusius del negoci o de qualsevol producte que interessi donar a conèixer.

Esdeveniments esportius

Almanegra Audiovisual
Almanegra Audiovisual realitza promoció d’esdeveniments esportius com la Marxa Trail Pic de l’Àliga

Els esdeveniments esportius és un altre de les especialitats d’Almanegra Audiovisual, sobretot alhora de promocionar qualsevol tipus de prova esportiva per donar-li l’abast que els organitzadors necessiten per a que esdevingui en tot un èxit de participació, com així va succeir, per exemple, en la darrera edició de la Bike Marató del Cap de Creus.

Almanegra Audiovisual ofereix una realització molt cuidada, com cuidat és el guió del treball audiovisual per destacar allò que interessa, per plasmar l’èpica i l’adrenalina d’un esdeveniment esportiu per tal de captar l’interès de l’espectador. Un exemple d’això és el darrer treball d’Almanegra Audiovisual, la promoció de la Marxa Trail Pic de l’Àliga.

Documentals de reals i de ficció

Almanegra Audiovisual
Documentals com el viatge solidari en bicicleta de Roses a Sevialla del rosinc Juan M. Fernández

I continuant amb d’altres gèneres audiovisuals que toca Almanegra Audiovisual hem de parlar dels documentals. Tan de ficció com reals. En el primer cas destacar “Mi gran partido”, amb el qual  Almanegra Audiovisual va guanyar el primer concurs de Joves Talents del Festival Internacional Choreoscope de Barcelona.

I de reals, Almanegra Audiovisual en va realitzar, per exemple, el viatge solidari que el rosinc Juan M. Fernández va fer de Roses a Sevilla en bicicleta. Treball centrat a l’inici i al final del viatge de Fernández.

Nou concepte del vídeo de noces

És la darrera branca del món audiovisual en el que s’ha endinsat Almanegra Audiovisual, la dels vídeos de noces, on per exemple, l’ara matrimoni format per l’Anna i en Sergio, van tenir un vídeo tant excepcional del seu casament que per a no espatllar-lo… No es divorciaran mai.

En definitiva, Almanegra Audiovisual domina el llenguatge audiovisual d’una manera diferent als paràmetres establerts fins l’actualitat. D’una manera directa, innovadora, impactant… D’una manera exclusiva.