Almanegra Audiovisual i Dron, la simbiosi perfecta en la composició de tot tipus de reportatges, documentals i publicitat

Almanegra Audiovisual
Fotograma del tràiler del video a l’empresa Pescadors de Roses

Almanegra Audiovisual és de les poques empreses de Girona amb permís de l’ Agència Estatal de Seguretat (AESA) per pilotar drones

Almanegra Audiovisual
Imatge guanyadora del Festival Drons N’Roses a la categoria Paisatge

L’equip d’Almanegra Audiovisual, a més de comptar amb professionals de prestigi en la realització de documentals, reportatges, espots publicitaris, vídeos corporatius i, fins i tot, curtmetratges, és de les comptadíssimes empreses a la demarcació de Girona que compta amb la llicència, i per tant amb el permís de l’Agència Estatal de Seguretat, AESA, per pilotar drones.

I de pilotar i gravar imatges ja fa un parell d’anys que ho fan. Dos anys realitzant reportatges, documentals, publicitat i tot tipus de treballs audiovisuals amb aquest aparell volador que els ha donat un bagatge i una experiència a l’alçada de qualsevol professional del sector.
Tant és així, que a la segona edició del II Festival Drons N’Roses, celebrat el passat me de juny van ser els guanyadors a la categora de ‘Paisatge’ per haver aconseguit realitzar amb un drone  una foto espectacular del litoral rosinc, concretament de la platja Almadrava en un primer terme, i de Canyelles Petites, en un segon pla, com es pot apreciar a la imatge de dalt.

Almanegra Audiovisual
Fotograma del tràiler del video a l’empresa Pescadors de Roses

Dos anys treballant amb drone d’una manera única i exclusiva, que fan que els vídeos realitzats per Almanegra Audiovisual hagin aconseguit tenir un tret característic que els diferencia de la resta de productores del sector.

Una manera de fer que ja ha esdevingut una marca personal que fa que els seus vídeos no tinguin res a veure als que estem acostumats a visionar. I un clar exemple és aquest tràiler realitzat per a Pescadors de Roses.

Una forma de treballar en el món de l’audivisual que ha arribat més enllà del nostre territori empordanès, que s’ha escampat arreu del territori espanyol, de tal manera que  els professionals d’Almanegra Audiovisual, van ser contractats per la productora Zoopa per encarregar-se de la gravació i posterior edició del programa de TV “Imparables PilgrimRace”.

Almanegra Audiovisual
Fotograma del reportatge de TV “Imparables PilgrimRace”

Programa que consta d’una sèrie de capítols en el que un grup de ciclistes, encapçalats pel showman Santi Millán, superen les proves més emblemàtiques que se celebren arreu del món, entre d’elles la Transpyr.
“Imparables PilgrimRace” el podrem properament a les nostres pantalles, ja que s’emetrà en breu pel canal Teledeporte de TVE.

Sens dubte, la simbiosi Almanegra Audiovisual i drone resulta perfecta per a la composició de tot tipus de reportatges, documentals i publicitat.