Als emprenedors rosincs se’ls presenta una nova oportunitat per tirar endavant els seus projectes

8a Mostra d’Emprenedors de Girona

Emprenedors rosincs al Fòrum d'Oportunitats de Roses que es va celebrar al Teatre Municipal al mes de març

La 8a Mostra d’Emprenedors de Girona ha obert les inscripcions per participar convidant a tothom de la demarcació de Girona ha presentar els seus projectes

8a Mostra d’Emprenedors de Girona
Emprenedors rosincs al Fòrum d’Oportunitats de Roses que es va celebrar al Teatre Municipal al mes de març

Després que l’Ajuntament de Roses  organitzés el passat mes de març el 2º Fòrum d’Oportunitats, dirigit, principalment, als emprenedors rosincs com una alternativa a poder fer realitat el seu projecte empresarial, ara, a aquests se’ls presenta un nou marc per, si més no, presentar la seva proposta de negoci, ja que la 8a Mostra d’Emprenedors de Girona, plataforma de difusió de projectes de nova creació se celebrarà el mes d’octubre amb una dotació de premis d’un total de 3.000 euros, ja ha obert el termini d’inscripcions per participar.

Així, els emprenedors de tota la demarcació de Girona ja poden presentar la seva candidatura en aquesta vuitena Mostra d’Emprenedors, organitzada per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital,  ElGiroscopi.
Aquesta iniciativa, plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació, se celebrarà el proper mes d’octubre.
L’organització de la Mostra repartirà un total de 3.000 euros en premis i es guardonaran tots els projectes seleccionats.
Totes les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure a: http://www.emprenedorsgirona.cat.

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la vuitena Mostra d’Emprenedors de Girona davant d’un públic format per més d’un centenar d’empresaris gironins.

A la mostra s’han donat a conèixer en edicions anteriors projectes molt interessants i que han tingut recorregut, com per exemple Llagurt, Wikiloc, iloftyou, Codiwise, , Glodos, MusicGates i Uniq Healthy Lifestyle.