Un any més La Caixa s’implica amb el GEN Roses per a que tothom pugui navegar

“Tothom pot navegar”

L'Obra Social La Caixa i el GEN Roses tornen a col·laborar per a que tothom pugui navegar

És el quart any que la Fundació Obra Social de La Caixa i el GEN Roses s’impliquen de manera conjunta en el programa “Tothom pot Navegar”

“Tothom pot navegar”
L’Obra Social La Caixa i el GEN Roses tornen a col·laborar per a que tothom pugui navegar

Ahir al matí es va dur a terme la signatura del conveni entre la signatura entre la Fundació Obra Social de La Caixa i el GEN Roses per desenvolupar un any més el programa “Tothom pot Navegar”. Signatura que van portar a terme la directora de l’Àrea de Negoci Empordà La Caixa, Carme Anglada, i el president del GEN Roses, Josep Mª Isern, en presència de la directora de La Caixa a Roses, Cèlia Coromines.

“Tothom pot Navegar” és una iniciativa d’acció social, que porta 4 anys desenvolupant-se amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i l’exclusió a través dels esports nàutics, així com afavorir la integració, la inclusió i la participació en la societat.

I dins d’aquest programa l’any passat va ser unes 500 persones les que hi van participar, i enguany dins la formació “va venir un grup de nois adreçats pels Serveis Socials per estar amb nosaltres i dos joves d’aquest grup treballaran amb nosaltres després de treure’s el títol acreditatiu”, va assenyalar el president del GEN Roses, Josep Mª Isern.

Anglada, per la seva part, va manifestar que amb aquest nou acord amb el Grup d’Esports Nàutics “estem tancant una part del cercle, ja que fa 16 mesos, com a  treballadors de La Caixa, vam venir aquí a col·laborar amb la Setmana del Voluntariat per a que un seguit de joves en risc d’exclusió social poguessin arribar al món laboral, i ara tenim aquí tres persones treballant, i un altre que vindrà el mes d’agost”.

La directora de l’Àrea de Negoci Empordà La Caixa va cloure dient que “esperem venir al 2018 i continuar signant”.

“Tothom pot Navegar” és un projecte principalment dirigit a institucions, ONG’s i associacions que treballen amb col·lectius en situació o en risc d’exclusió social, amb la finalitat de voler millorar el benestar social de les persones, reduir desigualtats a la vegada que promoure l’esport al voltant del mar, com bateigs de vela i mar, cursos i tallers nàutics, a més d’impartir una formació continuada.