Aprofiteu aquest diumenge per fer una excursió marítima amb Creuers Don Pancho

Aquest diumenge, 15 de maig, Creuers Don Pancho ofereix 2 excursions a Cadaqués i dues més als Canals de Santa Margarida amb Visió Submarina

Creuers Don Pancho
Viatges de Creuers Don Pancho gaudint d’una de les seves excursions

Un diumenge gaudint d’una bona paella al ben mig de la badia de Roses és la primera excursió que ofereix Creuers Don Pancho, empresa de Roses que celebra enguany el seu 25è aniversari. 25 anys fent excursions és diu aviat.
Sortint des de l’espigó de la Rambla Riera Ginjolers, a les 12 del migdia, Creuers Don Pancho ofereix una de les seves excursions més populars i més ben rebuda pels estómacs dels clients de Creuer Don Pancho, l’anomenada Festa de la Paella, que se celebra tot just a la zona  marítima del Cap de Creus.
Una festa que esdevé tot un plaer per als nostres cinc sentits organitzada per un equip de professionals que garanteixen un servei de gran qualitat.
Una excursió que té una durada de 5 hores amb un parada a Cadaqués.

I per als que ja han ben dinat, Creuers Don Pancho ofereix un altre viatge marítim a Cadaqués, sortint des del mateix espigó a les 15 hores en direcció a la població daliniana i poder, contemplar, durant el trajecte,  tota la riquesa de l’entorn natural i paisatgístic del Parc Natural del Cap de Creus per després, un cop  arribat a Cadaqués, poder endinsar-se pels carrers del poble per, entre d’altres coses, adquirir un petit record de la visita.

Visió Submarina

I pels que no volen anar tant junt per viure una experiència intensa observant el fons del mar, Creuers Don Pancho ofereix dues excursions als Canals de Santa Margarida amb el seu vaixell Ictineu. Una embarcació que amb el seu servei de Visió Submarina podem contemplar les meravelles del fons marí i les seves espècies animals i vegetals durant la travessia.
Una Visió Submarina que es pot realitzar amb total comoditat i diversió de tothom, que de ben segur obrirem molt bé els ulls per no perdre’ns tot el que fan els peixos a casa seva, el mar.
Mireu la taula d’horaris a sota tant per la Festa Paella, l’excursió a Cadaqués o la de Visió Submarina.

Reserves

Per fer les reserves només cal trucar al telèfon 972 15 24 26 o bé enviar un email a info@donpancho.org

Punt de sortida

Cal recordar que el punt d’embarcament per anar a Cadaqués és a l’espigó de la Rambla Ginjolers, i per la Visió Submarina us heu de dirigir a la bocana de Santa Margarida.

Si voleu més informació podeu anar a la pàgina web de Creuers Don Pancho, al seu Facebook, Twitter o Instagram.

EXCURSIONS CREUERS DON PANCHO / Diumenge 15-05-16
DIA HORA EXCURSIÓ
Diumenge, 15 de maig 12:00 – 17.00 hores Festa Paella-Cadaqués
15:00 – 18.00 hores Cadaqués
CANALS DE SANTA MARGARIDA + VISIÓ SUBMARINA
Diumenge, 15 de maig 11:00 – 13.15 hores Canal de Santa Margarida + Visió Submarina
16:00 – 18.00 hores