Aquest dijous s’inaugura la 7ª edició de Cine Ciutadella de Roses amb ‘Truman’

Demà dijous, 30 de juny, la pel·lícula ‘Truman’ obrirà el teló de Cine Ciutadella, una nova edició de Cinema a la Fresca

Truman al Cine Ciutadella de RosesEl cicle Cine Ciutadella inicia aquest dijous, 30 de juny, la seva setena edició amb la projecció de la guardonada comèdia ‘Ocho apellidos vascos’. Bon ritme, moltes rialles, costumisme i tres premis Goya són els valors principals d’aquesta proposta, que aviat es va convertir en la pel·lícula espanyola més taquillera de la història. El film anirà precedit de la projecció del curtmetratge ‘Àlex’, de Laura García.

Cine Ciutadella segueix apostant per una programació variada i de qualitat amb títols recents pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica.

‘Truman’, del director català Cesc Gay, mostra la història de dos amics i el gos d’un d’ells. Tot comença quan Julián rep la visita inesperada del seu amic Tomás, que viu a Canadà, després d’anys de no tenir-ne notícies.
Durant quatre dies intensos, compartirà amb Tomàs i amb el seu gos Truman experiències emotives i sorprenents provocades per la situació difícil que travessa. Gay compta amb el ‘savoir faire’ de Bertín Osborne  i Javier Cámara, que es capbussen en l’oceà profund de les emocions humanes. La tendresa, l’optimisme i els tocs agredolços els acompanyen en aquesta recerca que transforma les paraules no confessades del passat en un homenatge al present i a la vida.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 hores. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte.
Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens, amb una estora gratuïta.

Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta)

La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

Versió original en castellà / No recomanada per a menors de 12 anys.

Tota la programació de Cine Ciutadella clicant AQUÍ