Ara a Roses ja es pot presumir de portar i conduir el nostre cotxe net, net!

Car Wash DC Roses
Car Wash DC Roses està a la Ronda de Circumval·lació, nº 79, és a dir enfront on es posen les Barraques de la Festa Major de Roses, a la urbanització de Mas Mates

Car Wash DC Roses ofereix la neteja integral del nostre vehicle

En Marius en sap el que és netejar un cotxe a fons, tant de l’interior com l’exterior del vehicle. En sap perquè ha estat treballant durant els darrers 7 any en el rentat de cotxes que hi ha Empuriabrava.

Però en Marius és emprenedor i en saber que el servei de rentat de cotxes que hi ha a la Ronda de Circumval·lació, nº 79, és a dir enfront on es posen les Barraques de la Festa Major de Roses, a la urbanització de Mas Mates, el deixaven els seus antics propietaris no s’ho va pensar dues vegades i d’Empuriabrava es va traslladar a Roses per rentar el cotxes dels vilatans.

I a part de la seva professionalitat, Marius compta amb els aparells i el millors productes per deixar el nostre cotxe com si sortís nou  del concessionari.

Car Wash DC Roses
Els cotxes a Car Wash DC Roses queden nets, nets!

No li donarem més voltes i contarem la veritat: No hi ha cap conductor fins avui dia que no hagi sortit content després de netejar el seu cotxe a Car Wash DC Roses.
Tant és si es tracta d’una neteja bàsica, és a dir, rentar-li la cara al nostre vehicle per una necessitat del moment, com si es tracta d’una neteja profunda, on en Marius no es deixa res per netejar.
Les llandes de les rodes, a causa dels discos de fre, agafen una brutícia que és molt difícil de treure-la. A Car Wash DC Roses queden com noves.
La tapisseria del nostre vehicle que s’embruta per la pols, pel fum del tabac si s’és fumador o pel pas del temps… A Car Wash DC Roses queda com nova.

I així amb tota la resta del nostre cotxe fins aconseguir una neteja total, i és que a Car Wash DC Roses es compleix amb el significat, la definició de la paraula NET, és a dir, exempt taques ni cap brutícia.

Neteja del motor

A part de la part exterior i de l’interior del nostre cotxe, a Car Wash DC Roses també s’ofereix la possibilitat de netejar el motor.

Car Wash DC Roses no és només neteja del nostre vehicle

A part de la neteja del nostre cotxe, Car Wash DC Roses ofereix als seus clients, si ho desitgen, el poliment de la carrosseria o dels fars, sí, aquells fars que perdin la seva transparència i necessiten d’un bon poliment per a tornin a fer bona llum.
Així, si tenim la desgràcia de patir una punxada en una de les rodes, Car Wash DC Roses la repara al moment.

Horari de Car Wash DC Roses

L’horari de Car Wash DC Roses és de 9 a 13 hores i de 15 a 20 hores de dilluns a dissabte.