Ara sí, ara és el temps dels dimonis a la colla Ens Falta Temps

La Carolina Mayoral i la Gemma Pastor treballant a la carrrossa

La colla Ens Falta Temps després de molt anys de voler disfressar-se de dimonis han decidit que enguany era el temps de fer-ho

La Carolina Mayoral i la Gemma Pastor treballant a la carrrossa
La Carolina Mayoral i la Gemma Pastor treballant a la carrrossa

Segons els càlculs que vam poder fer gràcies a les explicacions de la Carolina Mayoral i la Gemma Pastor, la colla Ens Falta Temps és una de les més veteranes del Carnaval de Roses. Tenen 20 i 23 anys, i diuen que “no caminàvem i ja ens disfressàvem amb aquesta colla”.

També van dir que durant els anys anteriors van anar disfressades, per exemple el Carnaval de 2012, “de mosqueteres, el 2011 de can-can i el 2010 anàvem de Mar”.

Enguany, la Gemma i la Carolina, juntament amb la resta dels integrants de la colla Ens Falta Temps, aniran de Dimonis, “és una disfressa que ja fa molt de temps amb la qual volíem disfressar-nos, però sempre hi havia algun motiu o altre que ens feia canviar de parer, i enguany sí, anirem de dimonis”, va remarcar la Gemma.

Segons la Carolina, enguany “som més gent que l’any passat, però bé, 4 gats més i en total som 25 persones les que ens disfressarem de dimonis”.

ens_falta_temps1Cadascú dels 25 dimonis que desfilaran amb aquesta colla ha pagat una quota de 100 euros que els dóna dret a no passar gana ni set durant els quatres dies del carnaval, a gaudir de l’arrossada del dilluns i a la tela per poder fer-se la disfressa.

Totes dues van coincidir en que el fet de disposar d’una barraca durant la festa major d’estiu ajuda molt alhora de sufragar les despeses de la festa del carnaval, “perquè, per exemple, amb els diners fets s’ha invertit en pagar gairebé tot el material necessari per engalanar la carrossa i bona part del menjar i beure per als dies de carnaval”.

L’infern dins d’una carrossa desfilarà aquest any ple de dimonis per l’Avinguda de Rhode durant el carnaval.

Són dimonis als quals els falta temps… Per portar a més d’un al seu infern?