Arriben els nous de cursos de català per al primer trimestre de 2023

Oficina de Català de Roses

El període d’inscripció dels cursos de nivell A1 al C1 serà entre el 15 i el 20 de desembre i la determinació de nivell es pot sol·licitar fins al 15 de desembre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té a punt l’oferta del cursos de català per al període gener-març del 2023, de tots els nivells. Les persones interessades ja poden consultar-ne l’oferta detallada en el cercador de cursos del web del CPNL, que indica el nivell, la modalitat i el municipi de cada curs.

L’oferta del segon trimestre del curs 2022-2023 inclou cursos en la modalitat presencial, en la modalitat virtual en directe (en què hi ha classes síncrones en línia), en la modalitat semivirtual (en què es combinen les sessions virtuals en directe amb el treball autònom de l’alumne), i en la modalitat en línia (en què no hi ha horaris fixos).

La formalització de la inscripció serà entre el 15 i el 20 de desembre. Concretament, els dies 15 i 16 s’habilitarà un torn d’inscripció preferent per als aprenents que hagin fet un curs al CPNL durant l’últim any. I el 19 i el 20 de desembre, s’obrirà el període de torn general per a tothom. La inscripció, que s’atén per ordre d’arribada, es podrà fer en línia a través de la plataforma d’inscripció i tràmits o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu del territori.

Fins al 15 de desembre encara es poden sol·licitar les proves de col·locació. Es tracta d’una forma de determinar el nivell dels coneixements de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s’adeqüi al nivell de llengua de cadascú. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d’un certificat oficial de català o si no s’ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.

Cursos presencials i inscripcions a l’Oficina de Català de Roses

Per al segon trimestre, l’OC Roses ofereix sis cursos presencials: cursos de nivell bàsic (B1, B2 i B3) i elemental (E1 i E2).

Suport per a la inscripció presencial

Dijous 15, divendres 16, dilluns 19 i dimarts 20 de desembre

  • Matins: de 10 a 13.30 hores
  • Tardes: de 16 a 18 hores (el divendres 16 no hi haurà atenció al públic a la tarda)

L’oferta diversa de cursos del CPNL permet desenvolupar les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivell de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l’objectiu de promoure i facilitar l’ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat.

Per ampliar aquesta informació: 

Oficina de Català de Roses (Ca l’Anita)
CNL de Girona
Consorci per a la Normalització Lingüística
972 25 39 47