Atletes rosincs deixen petjada a la Trail del Parc Natural del Cap de Creus

Klassmark del Parc Natural del Cap de Creus
A dalt a l'esquerra, l'Abril Torrent al podi del general de la Marató i a sota en Xavi Llamas com a campió de la seva categoria / Fotos: Klassmark

Abril Torrent fa segona de la general femenina i Xavi Llamas primer de la seva categoria a la Marató que es va desenvolupar pel bell mig del Parc Natural

Un total de 6 atletes de Roses (que ViladeRoses tingui constància) van participar en una nova edició de la Trail, organitzada per Klassmark, que transcorre pel Parc Natural del Cap de Creus, i que es composa de tres curses, la Marató (43 km i 2.100 metres de desnivell positiu) que es va disputar dissabte, i la Express (11’5 km i 550 metres de desnivell positiu)  i la Trail (22 km i 1.100 metres de desnivell positiu) que es van córrer ahir diumenge.

I a la distància més llarga van prendre la sortida, situada a la Riera Ginjolers, l’Abril Torrent del Club Atletisme Roses, en Xavi Llamas del Capgirell i Blas Martínez del Cabirol Roses, aconseguint l’Abril pujar al segon lloc del podi de la general femenina i 20ª de la general amb un temps de 5 hores, 17 minuts i 50 segons, mentre que Llamas va guanyar a la seva categoria fent cinquè de la general amb un 4 hores, 42 minuts i 07 segons. Per la seva part, Blas Martínez va creuar la línia d’arribada després de 7 hores, 19 minuts i 53 segons.

I ahir diumenge, van prendre la sortida per disputar, en primer lloc, l’Express, els atletes Guillem Rodríguez, del Atletisme Roses, i Ivan Vela per córrer els onze quilòmetres i mig de la prova. Rodríguez va fer bon  resultat en creuar al línia d’arribada en 11ª posició amb un temps d’1 hora 07 minuts i 26 segons, mentre que Vela ho va fer 20 minuts després amb 1 hora, 27 minuts i 33 segons.

A la última cursa, la Trail, va ser el torn de Norddi El Mäkoubi, del Cabirol Roses, el qual va invertir un temps de 3 hores, 01 minut  i 45 segons per recórrer els 22 km de la prova.