‘Atrapa la bandera’, film per al tercer dijous del Cine Ciutadella de Roses

Film d’animació per al públic infantil i no tant infantil a la tecera sessió de Cine Ciutadella

Atrapa la banderaAquest proper dijous 14 de juliol, dins la programació del cicle Cinema a la Fresca de Roses que s’ofereix en el magnífic recinte fortificat de la Ciutadella està prevista la projecció de la pel·lícula ‘Atrapa la bandera’. Aquesta nova cinta dels mateixos creadors que ‘Les aventures de Tadeo Jones’ explica la història de Richard Carson, un estrafolari milionari texà que creu que pot fer el que vulgui i ara se li ha ficat en el cap la idea de colonitzar la Lluna.

El Govern i la NASA i la UEFA tenen serioses dificultats per frenar les intencions del vilà, ja que vol a més esborrar tot rastre de l’arribada de l’Home a la Lluna i apropiar-se d’Heli 3, la font d’energia del futur. Però la destinació de la Lluna dependrà de Mike Goldwing, un valent nen de 12 anys, que al costat dels seus amics Marty i Amy, i la seva mascota, un petit llangardaix, viatjaran a la Lluna per evitar que Carson atrapi la bandera que porta anys establerta en la Lluna.

Però el grup d’amics comptarà amb una ajuda molt especial. L’avi de Mike, antic astronauta, els acompanyarà en aquesta aventura espacial.

La pel·lícula es projectarà a les 22 hores, en català. És apta per a tots els públics.
El preu és de 5 €, i per als menors de 12 anys 3 €. Es poden llogar gandules a 2 €. Estores gratuïtes amb l’entrada. Es permet l’entrada de beguda i menjar al recinte.

Descomptes:

  • Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

  • Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a la Ciutadella)

  • 2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a la Ciutadella).