Auto Peira, el ‘metge’ de confiança del teu vehicle a Roses

Taller AutoPeira

Taller Auto Peira repara tot tipus de vehicles de 4 rodes a Roses des de fa un quart de segle

Taller AutoPeira
En Pere, la Roser i en Raul davant l’entrada del Taller Auto Peira

Nosaltres quan estem malalts anem al metge, un expert en medicina que t’adjudica la Seguretat Social, tot i que afortunadament, actualment i des de fa un temps, tenim l’opció de canviar a un de la nostra confiança o bé a un altre del qual ens han parlat molt bé.

I quan es posa ‘malalt’ el nostre cotxe, què fem? El mateix, el portem a un ‘metge’, que en aquest cas seria un mecànic, per a que li curi, és a dir, el repari.

Aquí, en aquest cas, no entra la Seguretat Social, no. Som nosaltres, els que amb total llibertat, decidim portar-lo a un taller, que a Roses, com a tot arreu, en n’hi ha de tallers mecànics un munt.

Sí, n’hi ha molts, però de la nostra confiança? Doncs sí, a Roses en podem trobar un bon grapat. Però, ara ens volem referim al Taller Auto Peira, on els seus ‘metges-mecànics’ són de confiança, propers i, a més, saben de la seva feina.
Ens referim a en Pere Sastre i Raúl Soler, dos professionals de la mecànica que no només atresoren 35 anys d’experiència com a reparadors de qualsevol tipus de vehicles de 4 rodes, sinó que a més es caracteritzen per la seva la capacitació constant, el seu profund sentit d’aconseguir fer una reparació perfecta, és a dir de qualitat.

Experiència sí, qualitat també, i la confiança en el seu treball és el tarannà d’Auto Peira

Taller AutoPeiraPere Sastre i Raúl Soler, o Raúl Soler i Pere Sastre porten un bon grapat d’anys fent de mecànic. Van treballar exercint en aquesta professió en concessionaris oficials de la Renault, la BMW o la Ford.
Els seus camins es van creuar quan van coincidir en els tallers de Roses de la Renault i la Ford. I es van fer amics. Un amistat que unida a la seva ambició de tenir el seu propi negoci, de treballar per a ells mateixos, els portar a obrir un taller mecànic.

Un taller ubicat a la Plaza Pep Ventura, que el van posar de nom Auto Peira. La Pe de Pere i la Ra de Raül.

Un taller mecànic amb professionals amb experiència, de qualitat en el treball i de confiança, de la confiança que depositen els seus clients en les seves mans expertes en la mecànica.

Taller AutoPeiraAuto Peira és una simbiosi entre en Raúl i en Pere, és a dir, no s’entendria l’existència d’aquest taller mecànic sense un d’ells.
Com tampoc s’entendria sense la Roser Alabert, la dona que s’encarrega de tota la paperassa del taller com factures, rebuts, documentació, d’atendre els proveïdors, de portar els vehicles a l’ITV, entre d’altres moltes tasques que desenvolupa a Auto Peira des de fa una dècada.

Tots tres, la Roser, en Pere i en Raúl han aconseguit que el Taller Auto Peira, amb un quart de segle d’història, s’hagi convertit en referència, en el ‘metge de confiança’ dels vilatans de Roses alhora de reparar els seus vehicles.

AUTO PEIRA
Plaza Pep Ventura, s/n
Telèfon: 972 15 16 96
17480 – ROSES
Girona

Horari: De 9 a 13 de 15 a 19 hores

Email: tallerespeira@eurotaller.com