Bon paper del Centre Escolar Empordà a la First Lego League

First Lego League
Els membres de l'equip #codeshaper amb els professors Màrius Conchillo i Roses Carreras del Centre Escolar Empordà

4 equips del Centre Escolar Empordà van participar dissabte passat a la First Lego League, competició que planteja reptes científics

El passat dissabte quatre equips del Centre Escolar Empordà es van desplaçar a la Universitat de Vic per participar a la @firstlegoleague_spain, una competició internacional ideada per a estudiants de Primària i Secundària (de 9 a 16 anys), en la qual es presenta un desafiament al món científic i en el món real per a que els equips es centrin en la investigació.
Una competició que conté una part de robòtica que consisteix en el disseny i programació de robots per a completar les tasques. Els estudiants porten a terme solucions als diversos problemes que se’ls dona i després compartir els seus coneixements, comparar idees i mostrar els seves robots.

I el Centre Escolar Empordà va presentar dos equips de Primària, el #starwarsteamtown i el #roboticsprojectteam; i dos equips de l’ESO, els @robosincs i el #codeshaper, els qual van fer un bon paper, ja que a la categoria de joc a la taula amb els robots, el @robosincs van quedar en 5ª posició de 40 equips; i el #codeshaper dotzè també de 40 participants, a més de guanyar el tercer premi com a projecte innovador.

El personal docent del Centre Escolar Empordà va destacar la bona organització per part de la Universitat de Vic i ha volgut donar les gràcies als patrocinadors (Serigrafix, Ekkowc, Protur Hotels Teide Editorial i Hotel Mont Mar) dels 4 equips durant la First Lego League.