Brico-Llar Miguel Angel amplia la seva gama de productes oferint còpies de claus i mampares de dutxa

Brico-Llar Miguel Angel

A Brico-Llar Miguel Angel fan còpies de claus per a portes, cadenats...

Brico-Llar Miguel Angel, la ferreteria que vol estar al servei del ciutadà oferint-li nous productes

Brico-Llar Miguel Angel
A Brico-Llar Miguel Angel fan còpies de claus per a portes, cadenats…

I com Miguel Angel vol oferir al ciutadà tot el que necessiti en questió de bricolatge i ferreteria per a la seva llar, ara ha ampliat la seva gama de productes.

Còpies de claus

No és que cada dia ens sigui necessari fer una còpia de la porta de casa o d’entrada a l’edifici, o d’un cadenat, però de vegades sí, i quan passa normalment ens corre pressa. I que millor de saber-ne un lloc on faci còpies.

Doncs a Brico-Llar en fan de còpies. En Miguel Angel va fer una inversió i des de fa uns dies realitza tot tipus de còpies de claus de serreta.

I el que és més important… Fa còpies de claus al millor preu.

Mampares de dutxa

Brico-Llar Miguel Angel
Mampares de dutxa com aquesta també podem trobar a Brico-Llar Miguel Angel

Brico-Llar Miquel Angel també ofereix a partir d’ara tota una gama de mampares de dutxa, una oferta de mampares de dutxa, de sistema box, que de mesures estàndard inclou el pack de la mampara i el pla de dutxa.

Mampares de dutxa angulars, de paret a paret, de textura pissarra, amb material de resina, amb portes plegables, correderes o abatibles.

Només cal anar a Brico-Llar Miguel Angel a informar-se de la seva amplia oferta i, si cal, el propi Miguel Angel es desplaça per agafar les mides per aconsellar-li de la millor mampara de dutxa per a la seva sala de bany.

Cortines de tot tipus i tamanys

Brico-Llar Miguel Angel
I si el que necessiteu són cortines a Brico-Llar Miguel Angel hi ha de tot tipus, colors i llargària

I seguint amb la gama de productes que ofereix Brico-Llar Miguel Angel també tenint cortines i mosquiteres de tot tipus i tamany per a portes i finestres.
Cortines de PVC i alumini, que és el material que més es ven ara, i com passa en el cas de les mampares de dutxa, Miguel Angel va a casa del client, sense cap compromís per mirar les mides adients a la cortina que es necessita.

On és Brico-Llar Miguel Angel?

La ferreteria Brico-Llar Miguel Angel està ubicada en un indret molt conegut per tots els rosincs i rosinques, ja que està situada al carrer Josep Romañach nº 2, cantonada amb la carretera Mas Oliva, tot just al davant del CAP de Roses.