Brico-Llar Miguel Angel, la nova ferreteria dedicada al bricolatge i la llar que li faltava a Roses

Brico-Llar Miguel Angel de Roses

Brico-Llar Miguel Ángel es troba al carrer Josep Romañach, cantonda amb la carretera de Mas Oliva, tot just davant el CAP de Roses

Amb una experiència de 17 anys en el món de la ferreteria Miguel Angel obre Brico-Llar, ferreteria on podem trobar el necessari per al bricolatge

Brico-Llar Miguel Angel de Roses
Brico-Llar Miguel Angel es troba al carrer Josep Romañach, cantonda amb la carretera de Mas Oliva, tot just davant el CAP de Roses

Miguel Angel Cáceres és un jove que portava 17 anys treballant en una ferreteria. Un món que l’agrada, tant que ha esdevingut tot un expert en bricolatge.

I després de 17 anys, en els que es va aprendre tot el ha de saber un ferreter, ha convertit aquest món en la seva professió. Una experiència de gairebé dues dècades on també es va endinsar en el món del bricolatge al treballar durant 5 anys  a les Drassanes de Roses.

I ara en Miguel Ángel ha decidit convertir-se en un emprenedor, per suposat, en el món de la ferreteria i el bricolatge. I ha inaugurat Brico-Llar Miguel Angel.

I Brico-Llar Miguel Angel és la nova ferreteria de Roses.Una ferreteria en la que es pot trobar de tot, de tot el necessari per poder realitzar aquell treball que es vol realitzar o bé que s’està portant a terme a la nostra llar. A Brico-Llar Miguel Angel en trobarem des de un simple cargol passant per l´última bombeta LED que ha sortit al mercat, fins arribar a tot tipus de pintura per donar-li un altre color a les parets tant interiors com exteriors de casa nostra.

En Brico-Llar, Miguel Angel els atendrà i ajudarà en tot el que sigui necessari en oferir-les el material i les eines necessàries per poder portar a terme aquelles tasques de bricolatge que, per necessitat o no, sempre es fan a la llar.

La millor qualitat al millor preu, es possible a Brico-Llar Miguel Angel

Brico-Llar Miguel Angel de Roses
Miguel Angel a l’interior de la seva ferreteria

Sí, és possible, obtenir la millor qualitat i el millor servei al millor preu. No són paraules. A Brico-Llar Miguel Angel són fets.

En Miguel Angel us assessorarà i explicarà quines són les millors eines, el millor material i les millors marques de producte que necessitareu per a la vostra llar.

Per això, com explicàvem  abans Brico-Llar Miguel Angel compta amb tot tipus d’articles, eines, productes i material… Tots de primeres marques.

Secció de Bricolatge

A la secció pròpiament de bricolatge a Brico-Llar Miguel Angel en trobem cargols especials per a fusta, per a paret, de rosca xapa, de mecànica, tacs, fixacions, varetes roscades, femelles, claus, puntes i filferro. Productes especials per a paret, com tacs,  i material d’obra. Bombetes LED, halògenes, tubs fluorescents, coles, silicones, adhesius de tot tipus. Pintures plàstiques i acríliques. Cables d’antena TV, d’informàtica i elèctrics, entre d’altre molt material

Secció Llar

Brico-Llar Miguel Angel de Roses
El petit electrodomèstic per a la nostra llar també el trobem a Brico-Llar Miguel Angel

I per això és diu Brico-Llar, perquè una part dedicada a la ferreteria i el bricolatge, i una altra a la  llar. Dins d’aquest segon apartat en trobem a Brico-Llar Miguel Angel aparells de calefacció, cafeteres elèctriques, cafeteres de pressió, batedors de got, sandvitxeres, assecadors de mà, planxes, espremedors… Sense oblidar-nos del parament per a la cuina, on podem trobar olles i paelles de tot tipus i grandària.

On és Brico-Llar Miguel Angel?

La ferreteria Brico-Llar Miguel Angel està ubicada en un indret molt conegut per tots els rosincs i rosinques, ja que està situada al carrer Josep Romañach nº 2, cantonada amb la carretera Mas Oliva, tot just al davant del CAP de Roses