‘Call me by your name’ és el film de la tercera sessió del Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella de Roses

Aquest dijous, 25 de juliol, en la tercera sessió del Cine Ciutadella de Roses es projectarà ‘Call me by your name’, pel·lícula que va rebre aclamació universal per part de la crítica especialitzada

Cine Ciutadella de RosesLa programació del Cine Ciutadella de Roses continua aquest dijous amb la projecció de ‘Call me by your name’ (Crida’m pel teu nom), una pel·lícula dirigida per Luca Guadagnino, que ofereix un relat intimista de l’amor d’estiu, intens i a la vegada fugaç, dramàtic i romàntic.

‘Call me by your name’ ens parla de l’Elio Perlman (Timothée Chalamet), un jove de 17 anys, que passa el càlid i assolellat estiu de 1983 a la casa de camp dels seus pares en el nord d’Itàlia. Es passa el temps dropejant, escoltant música, llegint llibres i nedant fins que un dia el nou ajudant americà del seu pare arriba a la gran vila. Oliver (Armie Hammer) és encantador i, com Elio, té arrels jueves; també és jove, segur de si mateix i atractiu. Al principi Elio es mostra fred i distant cap al jove, però aviat tots dos comencen a sortir junts d’excursió i, conforme l’estiu avança, l’atracció mútua de la parella es fa més intensa… De tal manera que sota el sol calent de la Riviera greco-romana comença a sorgir, sense remei, el magnetisme del primer amor.

A la seva estrena mundial el 22 de gener de 2017 en el marc del Festival de Cinema de Sundance. Call me by your name’  va rebre aclamació universal per part de la crítica especialitzada, destacant la direcció, el guió, la banda sonora i les seves interpretacions, a més de ser nomenada pel Consell Nacional de Crítica de Cinema i pel American Film Institute com una de les millors deu pel·lícules de l’any. Va aconseguir tres nominacions al Globo d’Or en les categories de millor pel·lícula dramàtica, millor actor dramàtic i millor actor de repartiment, i una nominació per als Premis del Sindicat d’Actors en la categoria de millor actor.

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació pràctica:

Lloc: Espai Cultural La Ciutadella  (Av. Rhode s/n, Roses)

Hora: A les 22h s’inicia la projecció. A les 21:30h s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a www.cineciutadella.com

 Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta)