‘Campeones’ és la proposta de la 2ª sessió de Cine Ciutadella per aquest proper dijous

Cine Ciutadella de Roses

‘Campeones,’ l’emotiva i divertida comèdia que es va emportar el Goya a Millor Pel·lícula, arriba al Cine Ciutadella de Roses aquest dijous, 18 de juliol

‘Campeones’ és una comèdia, dirigida per Javier Fesser, que va enamorar tant al públic com a la crítica emportant-se els Goya a la millor pel·lícula i al millor actor revelació, que va recaure Jesús Vidal. Narrada a través de les peripècies d’un equip de bàsquet format per persones amb discapacitat intel·lectual, el film és una triomfal oda a la diferència.

La pel·lícula està inspirada en la història de l’equip de bàsquet Aderes Burjassot, format per persones amb discapacitat intel·lectual, que va guanyar dotze campionats d’Espanya entre 1999 i 2014.​

L’argument de ‘Campeoones’ gira a l’entorn de Marco Montes, entrenador adjunt de l’equip de bàsquet de l’Estudiantes de Madrid en la Lliga NBA, el qual travessa nombrosos problemes professionals i personals, i que després de l’acomiadament del seu càrrec com a entrenador pateix un accident de trànsit, en estat d’embriaguesa, que comporta una greu multa.
Marco haurà de triar entre 2 anys de presó o 90 dies de servei comunitari entrenant un equip de bàsquet anomenat “Els Amics”, integrat per esportistes amb diverses discapacitats. En un primer moment, la notícia no serà ben acceptada pel protagonista, però amb el temps s’adonarà de tot el que li queda per aprendre d’aquestes persones.

El que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.

Els espectadors poden arribar al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, i gaudir d’una passejada per la Ciutadella, llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la sessió de cinema.

Informació pràctica:

Lloc: Espai Cultural La Ciutadella  (Av. Rhode s/n, Roses)

Hora: A les 22h s’inicia la projecció. A les 21:30h s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a www.cineciutadella.com

 Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta)