Càritas Roses aconsegueix recaptar aquest cap de setmana 1.750 kg d’aliments al supermercat Carrefour

Operació Quilo

Voluntaris de Càrites Roses al supermercat Carrefour portant a terme el recapte d'aliments

Aquest recapte d’aliments es va emmarcar en la campanya ‘Operació Quilo’ que porta a terme Carrefour Market dues vegades a l’any

Operació Quilo
Voluntaris de Càritas Roses al supermercat Carrefour col·laborant en la campanya “Operació Quilo” de recapte d’aliments

Un any més Càritas Roses i la Fundació Solidaritat Carrefour van organitzar un recapte d’aliments. Una Iniciativa emmarcada en la campanya “Operació Quilo” que porta a terme Carrefour Market dues vegades a l’any en els supermercats d’arreu l’estat espanyol i Catalunya, i que es va desenvolupar el passat divendres 6 de maig, i dissabte dia 8.
A Roses es va fer al supermercat Carrefour que hi ha a la C-260, on Càrites va posar una parada durant els dos dies per convidar a la gent que donés un aliment. I la gent va col·laborar, però no tant com l’any passat, ja que “s’han recollit 1.750 quilos, és un xic menys que al 2015, però és una quantitat que pot variar depenen del temps que faci o de l’afluència de visitants durant els dies de recapte, per exemple”, va afirmar el president de Càritas Roses i coordinador del Centre de Distribució d’Aliments de la Vila, Pere Bohigas.

Major conscienciació dels aliments que es necessiten

Pere Bohigas va manifestar que “cada cop més la gent en consciencia sobre els aliments que necessitem, com és la llet i menjar infantil, ja que són productes que no es en  porten des de la Unió Europea”.

El president de Càrites va assenyalar que la gent més solidària és la de casa, “ja quan ens veuen amb una paradeta en un supermercat ja saben que estem fent i col·laboren”.

A la província de Girona, a part de a la capital, aquest recapte d’aliments dins la campanya “Operació Quilo” es va desenvolupar també a Puigcerdà, Sant Antoni de Calonge, Palafrugell, Platja d’Aro, Torroella de Montgrí i l’Escala.