Carles Pàramo es manté com a president del Consorci de la Costa Brava

Consorci de la Costa Brava
Assistents a la sessió constitutiva del ple del Consorci de la Costa Brava

El primer ple de l’organisme escull els sis membres de la junta de govern, que representen els 27 municipis consorciats

 Consorci de la Costa Brava
Assistents a la sessió constitutiva del ple del Consorci de la Costa Brava

El Consorci de la Costa Brava manté Carles Pàramo, representant de l’Ajuntament de Roses, com a president delegat, segons es va donar a conèixer en la sessió constitutiva del ple que es va celebrar ahir al matí a Girona i que va ser presidida per Pere Vila, president de la Diputació de Girona.
En el mateix ple es van escollir els sis membres que integraran la junta de govern de l’organisme en representació dels 27 municipis consorciats.

Pàramo va reafirmar la voluntat del CCB, que es va crear fa 44 anys, “de mantenir el nivell d’excel·lència en l’abastament d’aigua i en el tractament d’aigües residuals a la Costa Brava”, recordant que “el Consorci arriba a donar servei a 1.400.000 persones en moments puntuals. “Hem de mantenir la qualitat i garantir el subministrament”, va concloure el president del Consorci.

En el ple de constitució del CCB es van escollit els sis membres que acompanyaran el president a la junta de govern. Els representants del tram nord són Lluís Bosch, alcalde de Colera, i Josep Maria Cervera, alcalde del Port de la Selva, juntament amb Carles Pàramo, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses. Del tram centre han estat escollits Jordi Cordón, alcalde de Torroella de Montgrí; Jordi Soler, alcalde de Calonge, i Francesc Xavier Sala, alcalde de Santa Cristina, mentre que Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes, és el representant del tram sud.
La composició de la nova junta recull totes les sensibilitats polítiques i manté la voluntat de tenir representants del nord, centre i sud de la Costa Brava.