Cine CIiutadella projecta la comèdia francesa “El Concierto”

El film es projectarà en versió original en francès amb subtítols en castellà

El proper dijous 12 de juliol, Cine Ciutadella ofereix la projecció de la pel·lícula El concierto, de Radu Mihaileanu (França, 2009). Una comèdia multipremiada plena d’humor, absurd i originalitat. El film, que es projectarà en versió original en francès amb subtítols en castellà, explica la història del retrobament de l’antiga orquestra del Bolshoi, que es reuneix 30 anys després de la seva dissolució per viatjar a Paris i oferir un concert de primer nivell, tot aparentant una falsa professionalitat.

En l’època de Brezhnev, Andrei Filipov era el millor director d’orquestra de la Unió Soviètica i dirigia la cèlebre Orquestra del Bolshoi. Però en plena glòria, després de renunciar a separar-se dels seus músics jueus, entre els quals es trobava el seu millor amic Sacha, va ser acomiadat. Trenta anys després, Andrei segueix treballant en el Bolshoi, però ara, netejant.

Una nit que es queda fins a tard netejant el despatx del cap suprem, troba un fax dirigit a la direcció del Bolshoi: es tracta d’una carta del Teatre de Châtelet convidant a l’orquestra oficial a fer un concert a Paris… De sobte, a Andrei li ve al cap una idea boja: reunir els antics companys músics i portar-los a Paris, fent-los passar pel Bolshoi. L’esperat moment de la revenja ha arribat.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Obertura de portes: 21.30h
Inici projecció: 22 h

Entrades: general: 4€/ nens: 2€ / amb carnet jove o carnet del CAR / Roses: 3€
Lloguer gandula: 2€
Venda d’entrades al mateix recinte de la Ciutadella mitja hora abans o a www.atrapalo.com. Es permet l’entrada al recinte de menjar i begudes per tal que els assistents puguin gaudir d’una nit de cinema + picnic.
10 minuts abans de l’inici del film es projectarà una selecció dels LAB, laboratoris experimentals de la productora audiovisual Visual 13, realitzats per Vicenç Asensio.