El cinquè Open de Surfcàsting Golf de Roses ja és aquí

Open de Surfcàsting Golf de Roses

Aquest Open de Pesca, organitzat pel CPE Roses La Perola, se celebra aquest dissabte, 2 de juliol

Open de Surfcàsting Golf de RosesAquest proper cap de setmana la platja de Roses, concretament la de Santa Margarida, serè testimoni del cinquè Open de de Surfcàsting Golf de Roses, un certamen de pesca organitzat pel Club de Pesca Esportiva Roses La Perola plenament consolidat en la seva cinquena edició.

Plenament consolidat aquest Open com així ho indica la fidelització dels participants, que venen cada any a Roses des d’orígens tan diversos com Sitges, Barcelona, Tarragona, Amposta, Blanes, Calella, Girona, Olot i fins i tot del sud de França, de la ciutat de Narbonne, on els seus participants ja tenen la seva reserva feta en  hotels de la Vila.

Cal assenyalar que als dos dies d’obrir-se les inscripcions ja s’havien inscrit 50 pescadors, i al dia d’avui el nombre de participants arriba a la seixantena, i si s’arriba als 75 pescadors es tancaran les inscripcions, ja que “per al bon desenvolupament de la prova, ja que cada pescador necessita un espai de 20 metres per a la pesca, aquesta quantitat de participants és la correcta perquè no hi caben més ”, ha assenyalat el president del CPE Roses La Perola, Alberto Fernández, que ha remarcat que en el cas “que en properes edicions veiem que la cosa va a més en quant al nombre de gent que vol participar, ampliarem la zona de pesca demanant permís per a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per utilitzar la platja de la Rubina”.

Novetats

La principal novetat que presenta el V Open de Surfcàsting Golf de Roses respecte a edicions anteriors es que es desenvoluparà en 3 sectors de pesca, A-B-C, on hi haurà 25 pescadors per sector.

Així, dels primers classificats de cada sector es farà una classificació general per determinar el podi del certamen i la resta de posicions dels pescadors.

Horari

L’horari del V Open de Surfcàsting Golf de Roses serà nocturn, de les 21 hores fins a a les 3 de la matinada, com és habitual en els diferents concursos que s’organitzen al llarg del litoral català.

Concentració de pescadors i pesada a la Sala Polivalent del Pavelló d’Esports

Una altra de les novetats és que els pescadors es concentraran a les 18 hores abans de començar i un cop acabat el concurs, a la Sala Polivalent annexa al Pavelló Municipal d’Esports, que es on està previst fer, a les 4:15 hores la pesada per determinar els guanyadors.

Premis

Els 3 primers classificats obtindran trofeu més una canya de pesca de la casa Colmic. Entre els vint primers classificats també hi haurà premis a escollir.
Així mateix el Club de Pesca Esportiva Roses La Perola té previst, mentre es menja pà amb tomàquet i embotit, fer un sorteig entre els participants de diferents obsequis amb l’objectiu que tothom, o gairebé tothom, es porti un bon record cap a casa d’aquest V Open de Surfcàsting Golf de Roses.