Comunicat de la Residència Pi i Sunyer de Roses d’avui, 9 d’abril

Coronavirus

Residència Pi i Sunyer de Roses

El director de la Residència Pi i Sunyer de Roses, Josep Marés, fa públic, avui, 9 d’abril, un nou comunicat

Una setmana més volem donar-vos les gràcies per totes les mostres de suport que estem rebent.

Us volem comunicar que a dia d’avui desprès d’haver obtingut els resultats de casos possibles informats tal i com marquen els protocols, continuem sense tenir cap cas de covid19. Seguim sense que se li hagi pogut fer la prova a la treballadora que continua a casa amb una evolució favorable.

SÍ, que des d’avui, 9 d’abril, sembla que les proves a treballadors, així com d’altres casos que es presentin amb símptomes, es farien de forma imminent.

Com sabeu, continuem estant a la vostra disposició per donar-vos la informació relativa al vostre familiar i que us podeu posar en contacte amb ells. Us volem demanar que tingueu una mica de paciència, perquè de vegades la comunicació amb ells no es pot fer de manera imminent, ja sigui perquè el telèfon o la tablet estan ocupats o bé perquè en aquell moment el seu familiar no s’hi pot posar.

Com hem informat altres vegades, seguim fent activitats, per exemple, aquesta setmana els residents ja han pogut sortir al jardí, sempre respectant les mesures de prevenció que ens marquen.
Per celebrar la Setmana Santa, demà divendres tindrem brunyols i el proper dimarts celebrarem la mona que preparar el nostre equip de cuina.

Per acabar i com no pot ser d’una altra manera, agrair la feina que estan fent tot el personal de la Residència.

Anirem informant de qualsevol novetat.

Josep Marés
Director de la Residència Pi i Sunyer de Roses