Inici Actualitat Corren, corren i corren, i recullen gairebé 1.500 kg d’aliments

Corren, corren i corren, i recullen gairebé 1.500 kg d’aliments

Atletes de l'Alt i el Baix Ermpordà van recollir quasi 1.500 de menjar per al Banc d'Aliments

Atletes de l’Alt i el Baix Empordà se solidariten amb la gent més damnificada per la Covid-19 recollint menjar per al Banc d’Aliments

Atletes de l’Alt i el Baix Empordà van posar el passat dissabte el seu gra de sorra de solidaritat per ajudar als més damnificats per la pandèmia. Sota la llegenda “Non Stop Aliments – El camí de l’Esperança” van córrer tant a Biure (Alt Empordà) com a Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

I entre aquests atletes no va faltar el rosinc Juan Diego Martín, el qual sempre està disposat a posar les seves cames en pro de qualsevol causa solidaria.  

“Es va tractar d’una crida per recollir menjar i donar-los al Banc d’Aliments perquè la Covid ha generat molta pobressa, i el menjar no l’hauria de faltar a ningú”, ha afirmat Martín, per explicar que es recollia aliments “en un punt de recollida on la gent que va poder, o voler, ens portava aliments, bé de casa seva o bé anant a la botiga de Biure, on els comprava i els emportava”, ha explicat Juan Diego.  

A Biure d’Empordà els atletes van córrer en un circuit marcat pel figuerenc Carles Soler al voltant d’aquest municipi. Aquest figuerenc, conegut com el Dr. Soler, va crear al 2016 el Repte del Dr. Soler per donar a conèixer, a través de l’atletisme, el patrimoni natural de l’Alt Empordà.

I a l’igual que a la comarca del Baix Empordà, concretament a Torroella de Montgrí, també es va desenvolupar la mateixa iniciativa, on els atletes havien de donar dues voltes a un circuit de 21 km, tot i que l’atleta Rubén Cruz, que precisament va completar al setembre passat amb Juan Diego Martín i 5 atletes més la Ruta dels 4 Refugis de la Tramuntana, va anar més enllà per córrer 160 km non stop.

Així, entre els quilòmetres que va recórrer a l’Alt i el Baix Empordà es va aconseguir recaptar gairebé 1.500 kg de menjar per al Banc d’Aliments.

Exit mobile version