Creuers Don Pancho, 25 anys mostrant la riquesa marina, l’entorn i paisatge de la Badia de Roses

Serveis de transport marítim de viatgers i lloguer de patins

El vaixell Don Pancho de Roses Serveis Martítims, empresa que continuarà amb el servei de transport marítim de passatgers per la badia de Roses

Creuers Don Pancho és una empresa dedicada, des de fa un quart de segle, a realitzar excursions en vaixell des de Roses i al llarg de la Costa Brava

Creuers Don Pancho
Creuers Don Pancho fa excursions marítimes arreu del Parc Natural del Cap de Creus i la Costa Brava

Els rosincs i visitants de Roses tenen al seu abast conèixer les Reserves Marines, el paisatge i l’entorn de la Badia de Roses, el Parc Natural del Cap de Creus i les Illes Medes d’una manera diferent amb el que estem acostumats. Una manera diferent que té com a nom Creuers Don Pancho.

Creuers Don Pancho, que enguany celebra el seu 25è aniversari, sí, un quart de segle, ens porta a través dels seus diferents vaixells a realitzar una excursió per descobrir aquells indrets, aquells racons del Cap de Creus i de qualsevol punt de la Badia de Roses, que normalment no veuríem si féssim una ruta per terra. I, evidentment, seria impossible conèixer de l’espectacularitat de les Illes Medes si no és a bord d’un vaixell.

Excursions durant tot l’any dissenyades per gaudir en família, amics o grups 

Creuers Don Pancho
Gaudir i immortalitzar la natura i la fauna de la Badia de Roses és un dels privilegis que ofereix Creuers DonPancho

Durant tot l’any, de gener a desembre, Creuers Don Pancho ofereix la possibilitat de gaudir d’una excussió marítima, en família o amb un grup d’amics, als indrets més emblemàtics de la Costa Brava, com per exemple Cadaqués, sent aquest un dels viatges marítims amb més èxit, ja que permet conèixer tot l’entorn natural i paisatgístic del Parc Natural del Cap de Creus, així com endinsar-se pels carrers del poble.

I per gaudir d’aquesta com d’altres excursions marítimes, com dèiem amb amics o en família, Creuer Don Pancho disposa d’una embarcació totalment modernitzada que incorpora les últimes tecnologies per garantir el major confort i luxe, així com per donar una perfecta seguretat durant el transcurs de l’excursió.

I perquè es fan excursions durant tot l’any?        

Pregunta amb una resposta ben senzilla, per a que a l’hivern pugueu sentir la força de la tramuntana, aquesta força que et fa sentir viu, veure i fotografiar, per exemple, els ocells que no es veuen en un altre època de l’any.
Per a que a la primavera pugueu veure l’esclat de la natura camí de Cadaqués o l’Estartit, i per a que a l’estiu pugueu gaudir de les activitats aquàtiques que ofereix Creuers Don Pancho, com per exemple, banyar-se en alta mar, experiència que poques persones han realitzat a la seva vida.

Visió submarina amb l’Ictineu

Creuers Don Pancho
La visió submarian és el principal atractiu de l’Ictineu, un dels vaixells de Creuers Don Pancho

Sens dubte, una dels vaixells més espectaculars dels que disposa l’empresa Creuers Don Pancho és el seu vaixell Ictineu, el qual disposa visió submarina per contemplar les meravelles del fons marí i les seves espècies animals i vegetals durant la travessia.
Una visió submarina que es pot realitzar amb total comoditat i diversió de tothom, sobretot els més petits, que de ben segur mai obriran a la seva vida tant el ulls com quan estiguin veient tant a prou seu i en el seu entorn natural, el mar.

Però si vosaltres sou més de prendre el sol mentre preneu una copa, què millor que anar al Solàrium de la coberta mentre degusteu un refresc gràcies al servei de bar del que disposa Creuers Don Pancho, servei de bar que també es pot gaudir, evidentment, mentre s’observa el fons marí.

La Festa Paella

Una de les festes més populars i més ben rebuda pels estómacs dels viatgers de Creuers Don Pancho, és la Festa de la Paella, que se celebra tot just a la zona marítima del Cap de Creus.
Una festa que esdevé tot un plaer per als nostres cinc sentits organitzada per un equip de professionals que garanteixen un servei de gran qualitat.

Preus?

Doncs per aquest assumpte ni us preocupeu, la veritat, perquè Creuers Don Pancho té una tarifa apte per a tots els públics, destacant, a més, que per a grups hi ha un d’especial.

Si voleu més informació podeu trucar als telèfon 972 15 24 26 o anar a la pàgina web de Creuers Don Pancho, al seu Facebook, Twitter i Instagram.