Cris Juanico i els Pep’s Show Boys també hi seran al Festivalet de Roses

Festivalet de Roses
Cris Juanico i els Pep's Show Boys actuaran al Festivalet de Roses

El Festivalet de Roses continua enllestint la seva programació musical i confirma les actuacions de Cris Juanico i els Pep’s Show Boys

Festivalet de Roses
Cris Juanico i els Pep’s Show Boys actuaran al Festivalet de Roses

Dues novetats s’afegeixen a la llista d’artistes que actuaran en la nova edició del Festivalet de Roses, conegut com el Festivalet Posta de Sol. Una proposta que combina música, gastronomia i, per suposat, el paisatge de Roses enriquit per les seves magnífiques postes de sol.
Si la setmana passada eren Paula Valls, i PAVVLA, qui anunciaven els seus concerts, aquesta setmana es confirma la presència d’un pes pesant de la música catalana com Cris Juanico, i la festiva sessió DJ dels Pep’s Show Boys.

Cris Juanico, actuarà a la platja de Roses. Emmarcat per la posta de sol durant el cap de setmana de l’Estiuet de Sant Martí, el cantant menorquí actuarà en format de duet per presentar el seu darrer àlbum “13”, un recopilatori que fa un repàs a la seva carrera musical. A Roses, es podran escoltar  tant els seus èxits clàssics de l’època de Ja T’ho Diré com els de la seva trajectòria en solitari.

Pel que fa a Pep’s Show Boys, es tracta d’un duet de DJ’s catalans (Pep AS i Pep Duran) que barregen  l’electrònica i el Swing adaptant-se tant a les pistes de ball més clubbers com als grups de lindy-hoopers. Un espectacle amb animació a la cabina i milers de mescles amb estil propi que a centre Europa, on la cultura de cabaret està molt estesa, causa furor i que aquí farà ballar tothom a la sorra de la badia de Roses sota la posta de sol.

Us recordem també que durant el Festivalet se celebrarà el Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a peu de platja per gaudir dels restauradors, vinaters i elaboradors de cervesa locals. I que des del passat 11 d’octubre es pot participar al Concurs d’Instagram del Festivalet; que demana publicar fotografies amb les etiquetes #postadesolroses i  #visitroses a http://www.instagram.com/festivaletroses i que premiarà als guanyadors amb una passejada per a dues persones amb menorquina per la Badia de Roses durant la posta de sol.