Darrera sessió del Cine Ciutadella d’aquest 2019 amb la projecció de ‘Ha nacido una estrella’

Cine Ciutadella de Roses

Aquest drama romàntic sobre l’èxit i la fama d’una cantant clou el Cine Ciutadella de Roses d’enguany aquest dijous, 8 d’agost

‘Ha nacido una estrella’, dirigida i coprotagonitzada per Bradley Cooper, és la quarta versió d’una història que va veure la llum a la gran pantalla per primera vegada a la dècada dels 30 del segle passat.

Alguns crítics cinematogràfics van afirmar d’aquesta nova versió que “amb aquesta pel·lícula no ha nascut una estrella de cinema, sinó dues: una, davant, i, una altra, darrere de la càmera”. La estrella de darrera es refereixen a Cooper, i a la de davant a Lady Gaga, que va sorprendre per la seva autèntica i colpidora interpretació.

Argument

Jackson Maine (Bradley Cooper) és una estrella consagrada de la música que una nit coneix i s’enamora d’Ally (Jennifer López), una jove artista que lluita per tirar endavant en el món de l’espectacle. Just quan Ally està a punt d’abandonar el seu somni de convertir-se en cantant, Jack decideix ajudar-la en la seva carrera cap a la fama. Però el camí serà més dur del que s’imagina.

Els espectadors poden arribar al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, i gaudir d’una passejada per la Ciutadella..

No recomanada per a menors de 12 anys.

Cinema + Pícnic

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació pràctica:

Lloc: Espai Cultural La Ciutadella  (Av. Rhode s/n, Roses)

Hora: A les 22h s’inicia la projecció. A les 21:30h s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a www.cineciutadella.com