Deixen Villa Villekulla, Suècia, i s’embarquen en un circ com a domadores

La colla Els Amics es van enemistar amb la Pippi Calzaslargas i van marxar de Suècia enrolats en un circ envolats de domadores de tigres

Carnaval de Roses 2015Nosaltres ja els hi vam dir l’any passat quan van desvetllar que “anem de Pippi Calzaslargas, que guai anirem a Suècia, estarem amb ella, coneixerem al seu cavall, en Petit tiet, al senyor Nilson que és el seu mono…”.

I sí, els vam avisar dient oju amb aquesta Pippilota, que no és tan guai, que sempre s’ha de fer el que ella vol… Ni cas, se’n van anar a Suècia, a Villa Villekulla, amb la Pippi, i als quatre dies ja estaven emprenyats i volien sortir d’allà el més aviat possible, així que va passar un circ “i en disfressarem de domadores, totes”, va dir l’Evarist Viñales, un dels integrant de la colla Els Amics, que quan diu totes, volt dir que tots Els Amics, matxos i femelles, seran domadores, com la petita Marla Viñales que es fica al mig de la conversa per dir que “m’agrada molt el Carnaval, i l’any que ve seré la reina del Carnaval”. Clar que serà reina de Carnaval… amb el fuet de domadora que portava a la mà qualsevol li diu que no.

I tornant amb el seu pare, l’Evarist aquest va dir que no va haver mala maror amb la Pippi, que tot va ser un invent de la premsa sensacionalista sueca, i que aniran de domadores perquè “és una disfressa divertida i diferent al que es veu normalment i, a més, ens agrada el circ, doncs ja està.”

I així doncs la carrossa l’han decorada “amb una mena de carpa de circ a la part frontal, i a darrera serà una gàbia grossa on portarem els tigres, perquè em portarem només tigres i no pas lleons”.

Una cosa molt curiosa va desvetllar Viñales quan va assegurar que “la mainada seran les feres i els adults les domadores”.

Els Amics si que posen barraca per la Festa Major, que “aporta i ajuda molt a cobrir les despeses del Carnaval, però a part d’això fa germanor entre la colla” va dir ‘El Amic’. I els guanys de la barraca, que van ser menys que altres anys els han destinat “a fer la carrossa, teles, menjar i beure, no arriba per tot però ajuda força” I com no arriba per tot la quota que paguen els integrants de Els Amics és “de 150 euros els nous i 120 els veterans, i la mainada fins a 8 anys no paguen res”. Uns diners amb els quals entra tot, menys la modista.

No cal dir que els menors que porta la colla Els Amics cap va sol, ja que van amb les seves corresponents domadores.

El 10 per sortir a la desfilada

La colla Els Amics no esta descontents amb el número de sortida que els va tocar en el sorteig, “no, pas, tot i que creiem que els millors números estan entre el 15 i el 30, perquè al principi està la cosa freda i al final massa calenta i cansada de tant esperar”, va dir l’Evarist, per destacar que “en funció de la mainada ens va tocar un bon número”.

El port, un tema delicat

“Està bé que l’Ajuntament hagi rectificat respecta a deixar entrar al port el divendres després de la passada, però és un tema delicat”, va afirmar Viñales per explicar que “és delicat perquè la gent s’ha gastat uns diners per estar amb la seva carrossa, però crec que per als següents anys s’ha de buscar una solució que satisfaci a tots, a les colles i a l’Ajuntament”.

Paraula de domadora.

Exit mobile version