Desallotgen 20 persones en l’incendi d’una casa rural de Sant Pere Pescador

Bombers de la Generalitat

A l’extinció de l’incendi han treballat 11 dotacions dels Bombers

Bombers de la GeneralitatEls Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que ha afectat l’interior del garatge d’una casa rural de Sant Pere Pescador que ha obligat a evacuar les 20 persones que hi havia en aquells moments al local.
L’avís de l’incendi ha arribat a les 05.44 hores de la passada nit. Immediatament s’han mobilitzat 11 dotacions dels Bombers.
Es tracta d’un edifici de 3 plantes amb 12 habitacions. Un incendi d’origen encara no determinat ha cremat tot de parament tèxtil a l’altell del garatge.
Com a mesura preventiva, ha calgut evacuar totes les persones que hi havia a l’interior. Hi ha hagut 2 persones intoxicades per inhalació de fum que han estat ateses i donades d’alta in situ pels serveis mèdics. En aquests moments el foc està totalment sufocat.
Al lloc només queden 2 dotacions dels Bombers, que estan acabant de ventilar el garatge i la resta de la casa, el Mas del Mar, ubicada al camí de les Goles, s/n.
En aquest servei hi han treballat també 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra, que han controlat tot el procés d’evacuació.