Didàctica, entenedora i genial Jornada sobre Comerç i Turisme a Roses

Jornada Comerç i Turisme a Roses

Emilio Duró durant la seva ponència

Més 300 persones de Roses i la comarca van poder gaudir d’una gran jornada al voltant de les noves tecnologies, el comerç i el turisme  

Jornada Comerç i Turisme a Roses
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez, presentant la Jornada Comerç i Turisme a Roses

Si s’organitza una Jornada de Formació amb uns ponents de primera categoria l’èxit està garantit. És el que va passar ahir amb la celebració de la Jornada sobre Comerç i Turisme que, sota el títolDesperta i actua: Xarxes Socials, App’s… al servei del teu negoci.’, va organitzar l’Ajuntament de Roses. Professionals del sector turístic, comerciants i restaudors, a més del joves estudiants de batxillerat i del cicle formatiu dels instituts Illa de Rodes, Cap Norfeu i Centre Escolar Empordà que estan estudiant màrqueting i comerç van poder gaudir, i sobretot, aprendre, sobre com poden ajudar les noves tecnologies en l’impuls econòmic dels negocis en particular i la difusió turística de Roses, en general.

Una Jornada  dirigida a l’objectiu marcat en el sentit que “Roses està lluitant per tirar endavant tota la comunicació a través de les xarxes socials, hem de fer servir la nostra presència a Twitter i Facebook i mitjançant la nostra web visitroses.cat per interrelacionar-nos, perque és posicioni com una marca important a les xarxes socials”, va assenyalar l’alcaldesa de la Vila, Montse Mindan.

Experts en l’àmbit de les noves tecnologies, el comerç i el turisme van oferir unes ponències de qualitat, entenedores i didàctiques, com la que va oferir en primer lloc, Montserrat Peñarroya, directora del Instituto Internacional de Investigación de la Sociedad de la Información y el Conocimiento, i especialista en màrqueting digital. A Peñarroya el van seguir ponents de la qualitat de Mun Bau, cofundadora de WuWant Marketing and Creativity.

Tot seguit, Xavier Pèrez, de la Cambra de Comerç de Girona, va presentar la campanya de dinamització comercial Fes la Bossa!,  que porta a terme juntament amb Roses Comerç.

Després de la pausa per esmorzar va ser el torn del rosinc Josep Tomàs Oriol, que va presentar una guia pràctica para el comerç i el turisme de Roses cap a la màxima productivitat en internet.

Jornada Comerç i Turisme a Roses
Emilio Duró durant la seva ponència

I per al final es va deixar el plat fort,  la ponència del consultor, formador i membre del Consell d’Administració de diferents empreses, Emilio Duró, que va impartir una xerrada  enfocada al desenvolupament d’actituds actives i positives en l’ésser humà.
Duró va parlar de la preparació davant l’increment de l’esperança de vida, de la gestió del temps, que s’ha vist augmentat degut a la major longevitat, per remarcar “no veneu la vostra vida, i mai posposeu res. Estimeu, gaudiu i feu coses que us apassionin, perquè cada dia són més grans i no estarem millor, sinó pitjor, perquè es llei de vida. I davant l’increment de l’esperança de la vida, l’important no és sobreviure, sinó posar vida als anys”, va apuntar Duró, entre d’altres moltes sentències en relació a la felicitat i l’èxit de les persones, i per conseqüència als projectes d’emprenedoria de cadascú.
Una ponència esquitxada amb moments de molt humor amb la que l’Emili Duró va acaparar, en tot moment, la màxima atenció de les més de 300 persones que hi havia al Teatre Municipal de Roses.