Dolo Beltran i Jordi Busquets clouen de manera magistral el Cicle-Festival Música D’Nits

Dolo Beltran i Jordi Busquets
Dolo Beltran i Jordi Busquets durant el concert que va cloure el Cicle-Festival Música D’Nits

Beltran i Busquets van presentar al Castell de la Trinitat l’últim treball de la cantant, ‘Copilotos’

‘Copilotos’ és el primer treball discogràfic de Dolo Beltran. Un projecte on va abocar tota la seva passió i talent. Talent que la va fer arribar com a cantant del grup Pastora al nº1 de la llista de vendes amb la mítica cançó ‘Lola’, sí aquella que diu “No me llames Dolores, llámame Lola”.

Talent que, un cop passat el boom de ‘Lola’, “però un èxit que no desapareixerà mai”,, Dolo Beltran va continuar amb la seva professió de cantant, compositora i actriu fins a publicar, ara fa dos anys, el seu primer treball discogràfic, ‘Copilotos’. Un disc que va “coincidir amb que em vaig quedar embarassada i no podia esperar a que se publiqués, necessitava fer concerts, i amb el Jordi vam començar a mirar de fer actuacions en pla acústic, íntim, i la veritat que no parem de fer aquests tipus de concerts”, va explicar la Dolo Beltran, segons abans de pujar a l’escenari amb Jordi Busquests, guitarrista que més que la mitja taronja musical de la Dolo “és la llimona sencera perquè de mitges tintes res”, va afirmar la cantant entre rialles.

I Dolo Beltran i la seva llimona sencera, en Busquets van fer xalar al respectable amb aquest concert acústic, íntim de ‘Copilotos’ on a part d’interpretar les cançons d’aquesti disc van tocar d’altres “viejunas”, també de quan formava part de Pastora i que com no podia ser d’una altra manera, va regalar al públic la cançó ‘Lola’, perquè els assistents, potser no tots, però sí més d’un, sabent qui tenien al davant volien sentir allò de “No me llames Dolores, llámame Lola”.

En definitiva, el que van oferir la Dolo Beltran i en Jordi Busquets dissabte a la terrassa del Castell de la Trinitat, “un lloc meravellòs i preciós”, va ser una clausura magistral del Cicle-Festival Música D’Nits.