Dos dies de rebaixes a Roses amb la Fira Estiu

Fira Estiu a Roses

La Fira Estiu de Roses amplia el seu horari i se celebrarà durant tot dissabte i tot diumenge

Fira Estiu a RosesMiquel Gotanegra, president de Roses Comerç, va decidir al 2013 que la Fira Estiu ampliés el seu horari, passant de celebrar-se només 1 diumenge, a un dia i mig iniciant-la dissabte a la tarda. La meteorologia, però, va fer impedir aquesta ampliació al ploure dissabte, i no desplaçar-se a l’envelat de la plaça Frederic Rahola com era costum, perquè “la Fira Estiu es fa a la plaça Catalunya o no es fa”, va dir llavors Gotanegra, i només es va celebrar el diumenge.

Mala sort, però bona iniciativa, van considerar els comerciants, així que l’any següent, 2014, ja es va inaugurar la Fira Estiu dissabte a la tarda i es va clausurar diumenge a la nit esdevenint un èxit d’afluència de gent.

I enguany, “davant la demanda dels mateixos comerciant hem decidit ampliar la Fira a dos dies, que començarà dissabte a les 10 del matí i estarà fins la mitjanit, i diumenge de 10 a 22 hores”, ha afirmat el president de Roses Comerç.

20 carpes a la plaça Catalunya

En total seran 20 botigues de Roses ubicades en 20 carpes les que participaran, aquest proper cap de setmana, a la Fira Estiu, “són menys que l’any passat perquè no es poden encabir més, ja que se celebra el concurs de sardanes a la mateixa plaça Catalunya i no disposem de més espai, però hem valorar celebrar la Fira aquest cap de setmana perquè encara hi molts de turistes, en lloc de la setmana vinent, què és final de mes, i el nivell d’afluència de visitants hauria baixat molt”, ha destacat Miquel Gotanegra.

Durant la Fira Estiu hi hauran actuacions musicals així com els tradicionals inflables per a la mainada.