DOS IMMO, el compromís, la transparència i la serietat en el món immobiliari a Roses

DOS IMMO
L'oficina de DOS IMMO està ubicada al carrer Puig Rom, nº 7

DOS IMMO és una agència immobiliària a Roses on els seus clients assoleixen les millors condicions de compravenda del mercat

DOS IMMO
L’oficina de DOS IMMO està ubicada al carrer Puig Rom, nº 7

Alhora de comprar o vendre un immoble és important, i de vegades imprescindible comptar amb el suport d’un professional si volem obtenir el millor preu possible i, sobretot, si volem tenir la garantia que tot el procés es duu a terme de la forma més ràpida, senzilla i correcta possible.

La compravenda d’un immoble és, en molts casos l’actiu més important d’una persona, família o empresa, i per això el millor es deixar en mans de professionals la transacció d’una casa, un pis o un local determinat.

I a Roses, aquests professionals hi són a l’agència DOS IMMO de Roses. Una immobiliària de nova creació amb una oficina ubicada al carrer Puig Rom nº 7, des d’on satisfan les demandes dels seus clients d’una manera dinàmic i en constant comunicació amb ells.

DOS IMMO
Interior de l’agència immobiliària DOS IMMO

DOS IMMO, des de Roses, assessoren tant a empreses com a particulars en la compravenda de propietats. Assessorament en qüestions pròpiament immobiliàries i mercantils, així com en temes fiscals i la construcció, perquè DOS IMMO, parlant de construcció, va néixer per la necessitat de cobrir la demanda de la seva constructora ConstructMS, la qual vetlla per a que tot surti segons les expectatives del client.

D’aquesta manera, DOS IMMO, pot facilitar el pressupost d’una reforma sense cap compromís per al sol·licitant.

Com treballa DOS IMMO

El compromís, la transparència i la serietat són les qualitats que caracteritzen aquesta nova immobiliària de Roses regentada per Alina Stancu. I sobre aquestes tres premisses s’inicia el contacte amb els seus futurs clients. Un cop arribat l’acord per, per exemple, vendre una propietat, DOS IMMO, posa en marxa la seva logística per donar a conèixer mitjançant fotografies o vídeo (si així es requereix) el pis o casa per aconseguir la venda el més ràpidament possible amb les millors condicions de transacció del mercat.

DOS IMMO
Un dels pisos que DOS IMMO té en cartera

I això és possible perquè DOS IMMO compta amb una xarxa de col·laboradors arreu de la comarca de l’Alt Empordà com de la Costa Brava,  amb els quals poden donar sortida a les necessitats dels seus clients, i el que és més important,  de la manera que ells desitgin.

Per demanar més informació  us podeu passar per l’oficina, que recordem que està carrer Puig Rom nº 7, amb el següent horari:

  • De dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores.
  • Dissabtes sempre que es demani cita prèvia.

DOS IMMO també es pot trobar a les xarxes socials de Facebook i Instagram.