El Caiman, bar i restaurant de Roses que se caracteritza per la qualitat de la seva cuina
Però fa quatre anys això va canviar, va donar un tomb quan Manuel Martínez, conegut per tothom com Manolo, un dels tres socis que regentaven El Caiman, va decidir deixar la seva feina com a comptable i comprar la part del negoci als altres dos socis, i encetar, així, tot sol aquesta nova aventura envers la gastronomia.
Manolo tenia una idea el cap: fer la cuina el leiv motiv de El Caiman. Una cuina que quatre anys després, gràcies a les mans de la seva dona, l’Elena Cabrera, és reconeguda no només a Roses, sinó més enllà de les nostres fronteres, ja que no són pocs els francesos que quan baixen a Roses passen pel Caiman a gaudir de la cuina elaborada per l’Elena.
I el secret d’aquest restaurant ubicat a la plaça de Catalunya de Roses no és altre que oferir productes de proximitat, del Cap de Creus, i sobretot, peix fresc.
Així, El Caiman, ofereix una carta per a tots els gustos. Una carta de cuina de mercat on es pot escollir menjar a base de amanides, assortiment d’embotits, carpaccios, peix fresc de la llotja, carns i plats per a compartir entre els comensals de la taula
El Caiman en quatre anys ha enriquit la gastronomia de Roses, en 4 anys s’ha posicionat com un dels símbols de cuina de qualitat d’una de les badies més boniques del món.
La mainada també menja a El Caiman