El col·legi Els Grecs de Roses recapta més de 500 euros per La Marató de TV3

La Marató de TV3

Pares, mares i familiars dels alumnes del col·legi Els Grecs comprant en el Mercat de manualitats

Un total de 535,78 euros van aconseguir els alumnes de Els Grecs per La Marató

La Marató de TV3
Pares, mares i familiars dels alumnes del col·legi Els Grecs comprant en el Mercat de manualitats

El col·legi Els Grecs de Roses va portar a terme dimarts passat, 15 de desembre, un Mercat de manualitats per tal de recaptar diners a benefici de La Marató, enguany dedicada a la Diabetis i l’Obesitat, “ja és el quart any que ho fem, i enguany cada cicle ha triat un tipus de manualitat diferent, per exemple, els de P4 han realitzat boletes per l’arbre de Nadal, i els més grans han acabat fent pins o agulles per penjar a la roba”, va manifestar Basi Martin, professora del centre educatiu de primària.

I amb totes les manualitats que van realitzar “tots els alumnes de l’escola” es van recaptar més de 500 euros, concretament, 535, 78. Una quantitat que es va fer realitat gràcies als pares i mares dels alumnes que van acudir en massa a comprar els treballs manuals que havien fet els nens i nenes de l’escola Els Grecs.

Cal destacar que tot es venia per “1 euro, perquè intentem mantenir sempre el mateix preu”, va dir Martin. I va ser tal l’èxit d’aquest Mercat de Manualitats que no es va portar a terme al dia següent, ahir dimecres, com tenia previst fer el personal docent en el cas que no es vengués tot el primer dia.
No va ser necessari.