El Consell Comarcal també dona el seu suport explícit per fer possible celebrar la Consulta

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El proper dimarts, en el ple ordinari de setembre, el Consell Comarcal aprovarà una moció a favor del dret a decidir

Consell Comarcal de l'Alt EmpordàA l’igual que molt Ajuntaments d’arreu Catalunya, entre d’ells, el de Roses, que ho farà en un ple extraordinari aquest dilluns, el ple del Consell Comarcal de l’Alt Empordà del mes de setembre, que s’ha convocat amb caràcter ordinari per al proper dimarts a les 18 hores, inclourà en el seu ordre del dia una moció per donar suport explícit a la consulta sobre el futur polític de Catalunya del proper 9 de novembre.

La moció inclourà el compromís del Consell per fer possible la consulta, facilitant tots els recursos i les eines al seu abast i fent una crida a la participació. També expressarà el suport al president i al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria avalada per la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana que aprovarà aquesta tarda el Parlament de Catalunya.

L’acord, un cop adoptat, es farà arribar a les institucions catalanes, al Govern espanyol, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la Unió Europea i al president de la Comissió Europea.