El Dia de la Música al carrer recapta gairebé 3.000 euros per a la Fundació Roses Contra el Càncer

Dia de la Música al carrer

Dia del Música al carrer a Roses 2013

El Dia de la Música al carrer, desenvolupat dissabte, va tenir, com en la seva primera edició, un caràcter solidari. Si l’any passat els beneficis van anar a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, enguany la beneficiària ha estat la Fundació Roses Contra el Càncer

Dia de la Música al carrer
Dia del Música al carrer a Roses 2013

L’Associació Cultural Wendy’s Club i l’Associació de Músics, AFINEM, promotores i organitzadores del Dia de la Música al carrer de Roses, van decidir, a l’igual que l’any passat, que la jornada tingués un caire solidari.
Així, la Fundació Roses Contra el Càncer va poder, amb l’ajuda de voluntaris, posar guardioles en cadascun dels 6 escenaris on es desenvolupaven els concerts per tal de recaptar diners, “va ser molt positiu, perquè tot suma per poder finançar els projectes que tenim en marxa”, ha afirmat la treballadora social de la Fundació, Sandra Foix.

Gairebé 3.000 euros, concretament 2.966, tot i que s’han de descomptar les despeses, és el total de diners recollits durant les 4 hores que va durar el Dia de la Música al carrer. Un diners que aniran destinats a finançar projectes com el ‘Cost Zero’, on els familiars del malalts s’allotgen en un hotel mentre aquests reben tractament al centres sanitaris de Girona, el Projecte Càncer Psicosocial o, per exemple, finançar donacions com la de 10 matalassos que va fer la Fundació a l’ICO de Girona.

Fundació Roses Contra el CàncerDes de l’entitat rosinca volen agrair “la tasca de tots els voluntaris, es van implicar molt, així com agrair a la Wendy’s Club i AFINEM que pensessin en nosaltres alhora de portar a terme aquesta segona edició del Dia de la Música al carrer. I com no, gràcies també tota la gent solidària que es va apropar a donar el seu donatiu”, ha destacat Foix.

Tots els grups i artistes que van actuar, començant per Duet Bolero, Joan Bram, Eduard Mansergas, Dark Tales, seguint amb Richard Pepin, Mayira, Jeffrey, Actividad Moderada, Els Delai, The Way I am, Stray Blue Dogs, Roadhouse Street, Sons de Roses, Empordà Gospel Choir, Veus Empordaneses, Els Pescadors de Roses, Àngels Ortíz, D-Gremlins, Pablo Guirao Trio, Mix-u; i acabant amb Gerard Heredia, Xavi Moyano i Amigadala, tots van animar als espectadors a que ajudessin econòmicament la tasca humanitària envers els malalts i familiars que porta a terme la Fundació Roses Contra el Càncer.