El Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses s’ha de suspendre per la pluja sense possibilitat de fer-ho un altre dia

Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses

London Community Gospel Choir

L’import de l’entrada del Festival es torna des d’ahir mateix a la mateixa Ciutadella

Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses
London Community Gospel Choir

La pluja va impedir celebrar el vintè aniversari del Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses. Una efemèride en la qual estava previst l’actuació de primeres figures internacionals. Artistes consagrats en el seu gènerecom Joan Pau Cumellas i Greg Zlap, la London Community Gospel Choir i Lucky Peterson.

Primeres espases amb totes les dates ocupades amb diferents concerts per la geografia espanyola, “pel que és impossible ajornar el concert i programar-ho d’aquí pocs dies”, ha manifestat el regidor de Cultura de Roses, Marc Danès.

Una llàstima per als molts dels assistents al festival, ja que venien de fora per assistir al concert. Però una pena també pels artistes, perquè segons Danès “els integrants de la London Community Gospel Choir estaven al·lucinats per l’espai de la Ciutadella, que hauria de ser espectacular tocar en un recinte com aquest. Per això, van dir que si l’any han de tornar a Espanya per actuar a la Ciutadella, vindrien”.

El regidor de Cultura ha lamentat la suspensió de la vintena edició del Festival, “però si teníem figures de primera línia per celebrar el vintè aniversari, l’any vinent, els que vinguin seran millors”, ha assenyalat.

L’import de l’entrada al Festival es va començar a retornar des d’ahir a la mateixa Ciutadella.