El Festival de Tardor ONA-FADIR va celebrar la seva cinquena edició al Teatre de Roses

Festival de tardor ONA-FADIR
Una de les actuacions que va portar a terme el Grup Artístic ONA durant el Festival

Uns 750 euros es van recaptar al Festival de Tardor organitzat conjuntament per la Fundació FADIR i l’Associació ONA

Festival de tardor ONA-FADIR
Una de les actuacions que va portar a terme el Grup Artístic ONA durant el Festival

ONA, Associació de Famílies de Discapacitats Intel·lectuals de l’Alt Empordà amb seu a Figueres, i la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, van organitzar, amb la col·laboració del consistori rosinc, el seu cinquè tercer Festival de Tardor.

La finalitat, recaptar fonts per poder tirar endavant tots els projectes i activitats que ambdues entitats desenvolupen al llarg de l’any amb els seus associats.
Ahir, al teatre municipal de Roses es van aplegar unes 200 persones provinents de municipis d’arreu l’Alt Empordà per assistir al cinquè Festival de Tardor ONA-FADIR, que gràcies al donatiu de 5€ per entrar a veure l’espectacle es van recaptar uns 750 euros.

El president de FADIR, Manel Pons, va dirigir-se als assistents per presentar l’espectacle assenyalant que “aquest Festival l’organitza conjuntament FADIR, la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses i ONA, amb la col·laboració de l’Ajuntament, que ens ha cedit el Teatre Municipal, sinó no hagués possible celebrar-ho”, per remarcar que “tots els beneficis del Festival aniran integrament a l’Associació ONA”.

En aques cinquè Festival de tardor ONA-FADIR van intervenir, simultaniejant les seves actuacions, el ‘Grup Artístic ONA’, composat pels joves associats a l’entitat de Figueres, que actuen per diferents municipis de la comarca amb actuacions de playback, la ‘Dolça Tardor’, col·lectiu integrat en la seva majoria de jubilats de la capital altempordanesa, que van mostrar el seu talent amb diferents balls.
També van pujar a dalt de l’escenari dues escoles de dansa, la de Mònica Lucena de Roses i l’Estudi de Dansa Hip-hop Gimros Club, també de Roses, on els seus joves integrants van ensenyar als assistents els seus progressos en el món del ball.

Cal destacar que el fet que els grups, escoles i entitats participants fossin simultaniejant la seva aparició dalt de l’escenari va fer molt més amè i dinàmic les dues hores que va durar el Festival.