El film de Tim Burton ‘Frankenweenie’, aquest dijous, al Cine Ciutadella de Roses

‘Frankenweenie’, la nova proposta de cinema a l’aire lliure del cicle Cine Ciutadella per aquest proper dijous 25 de juliol

Cine Ciutadella: FrankenweenieEl director Tim Burton porta a terme en aquest film una paròdia de la novel·la Frankenstein de Mary Shelley, pensada per a tots els públics i rodada amb la tècnica del stop-motion (tècnica consistent en simular el moviment d’objectes estàtics mitjançant una sèrie d’imatges fixes successives).

Després de la inesperada mort del seu adorat gos Sparky, el petit Víctor es val del poder de la ciència per portar al seu millor amic de tornada a la vida. Víctor intenta ocultar la seva creació, però quan Sparky aconsegueix sortir, els companys d’escola, els seus mestres i el poble sencer aprendran que crear una nova vida pot convertir-se en una cosa monstruosa.

Una reinversió de la història de Frankenstein des de la mirada sensible de Tim Burton. Commovedora, tendra i tècnicament sorprenent.

La sessió s’inicia a les 22 h. Obertura de portes a les 21,30 h. El preu de les entrades és de 5 € per al públic adult i 3 € per als infants. El lloguer de gandula val 2 €. La venda d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o, anticipadament, a través d’ATRAPALO.

Les seguënts sessions programades dins el cicle de cinema a l’aire lliure de la Ciutadella de Roses són: Una pistola en cada mano” (1 d’agost) i “Lo imposible” (8 d’agost).