El gran dia del Comerç de Roses

Ahir es va celebrar “la festa final de rebaixes” del comerç de Roses, com la va definir el president de l’ACOR, l’Associació de Comerciants de Roses, Miquel Gotanegra.. Un festa que es va escenificar amb “la nova FiraEstiu, amb un format diferent i més participativa”, va remarcar Gotanegra.

La principal caracaterística d’aquesta fira respecte a les anteriors és que les carpes de les botigues de Roses presents eren totes iguals, el que donava una uniformitat estètica al mercat de rebaixes.

I una fira que va ser més participativa, com deia Gotanegra, a l’oferir als visitants, que es van apropar a la plaça Catalunya per adquirir un produce de rebaixes, una butlleta per participar en els diferents sortejos que es van celebrar durant tot el dia, i que donaven l’opció de ser agraciats amb obsequis gentilesa dels mateixos botiguers rosincs.

Al voltant de les 10 del matí es va “inaugurar” aquesta FiraEstiu que va comptar amb la presència de l’alcalde Carles Pàramo, la regidora de Turisme, Montse Mindan. I en un dia que en els comerciants de Roses van ser els protagonistes, Pàramo va voler felicitar a Gotanegra per aquest nou format de la Fira al considerar que “el comerç es fonamental en l’oferta turística d’un municipi i aquesta fira amb totes les carpes iguals ordenen, arreglen l’estètica d’aquesta oferta de rebaixes”.

En definitiva, l’alcalde de Roses va assenyalar que propostes com aquesta FiraEstiu “és el camí per fer que l’atracatiu de Roses sigui cada vegada millor”.

22 stands dels comerços rosincs oferien el seus producte rebaixats:  Base Esport Montjoi, Calçats Gilgra,  Calçats Xumaca, Sabateria Pas a Pas, Intima, Kiki’s,  Marrecs, Nens, Crisul, Esther, Naix Wear,  Red Boutique, Rosa Grau, Yemanja, Toldos i cortines Roses, Farmatural, Kimy Caramels, Papereria Carlin, Carnisseria Victoria, Four Children, Shopping i Brutal.

Uns stands que es van completar amb els de La Caixa, Roses’Fest i de la Estació Nàutica Roses-Cap de Creus. Precisament la directora d’Àrea de negoci de l’entitat bancària, Carme Anglada, va afirmar que un dels principals de la seva presència a la FiraEstiu era “ voler potenciar la Targeta Comerç de Roses, que havia quedat una mica en “standby”, i per veure d’ajudar a dinamitzar el comerç de la Vila”.

Els nois de l’Associació Roses’Fest van estar tot el dia amenitzant la jornada de rebaixes amb música, fins i tot amb una actuació en directe a càrrec de la cantant de Figueres, Mariona.

I els joves del stand de la Estació Nàutica informaven a tots els que s’apropaven sobre les múltiples activitat aquàtiques que es poden desenvolupar a la badia de Roses.

I els més petits? Doncs Roses Comerç no es va oblidar d’ells instal·lants inflables que perque puguessim gaudir de les rebaixes a la seva manera: jugant!

La FiraEstiu 2012 es va donar per finalitzada ja ben de nit, al voltant de les 23:00 hores.

[flagallery gid=28 name=Gallery]