El grup de Roses Pablo Guirao Trio estrena nou disc i pàgina web

Pablo Guirao Trio

Pablo Guirao Trio

Pablo Guirao Trio està d’estrena, treu nou EP i llança a l’espai internauta la seva web

Pablo Guirao Trio
Pablo Guirao Trio

El grup rosinc Pablo Guirao Trio va portar a terme el passat 18 d’abril una doble estrena, en primer lloc va inaugurar la seva pàgina virtual, un web amb el nom del grup:  Pablo Guirao Trio, i tot seguit va veure la llum el nou EP, segles d’Extended Play, álbum d’uns 30 minuts de durada, que recull 5 temes.

Aquest darrer treball discogràfic és fruit d’haver aconseguit guanyar dos premis: el “Joan Trayter” a l’Embarraca’t de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, que els va donar l’oportunitat de tres dies de gravació als estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventós, i l’“Intro” a les Fires de Sant Narcís de Girona, amb el qual van poder gravar als estudis Ground de Cornellà del Terri.

L’EP és una extensió d’Amor & Vicio (2012), que inclou una cançó nova, tres inèdites (entre elles una versió de ‘Negre Como un Blues’ de Joaquín Sabina) i una nova versió de ‘Fúgate conmigo”.

D’altra banda, la pàgina web ha estat creada per l’estudi de disseny i il·lustració Els Altres com a part del primer premi de l’esmentat concurs Intro 2012 de Girona i finançat per l’Ajuntament de Girona.

A la pàgina web de Pablo Guirao Trio s’hi poden trobar fotos, vídeos i la biografia del grup, i com a plat fort es pot descarregar gratuïtament el nou EP i el primer disc de la banda ‘Amor & Vicio’.

Properament, els integants de Pablo Guirao Trio, format per Pablo R. Guirao (Veu y Guitarra), Adrià Hereu (Bateria) y Mariano Alvarez (Baix) presentaran en directe aquest EP a l’Embarraca’t de Figueres el dia 4 de maig, acompanyant als internacionals Macaco.