El PDeCAT de Roses renova la seva presidència

PDeCAT de Roses

Un moment de l'assemblea del PDeCAT de Roses

Lluís Espada agafa el relleu de Josep Mª Mas Blanch

PDeCAT de Roses
Un moment de l’assemblea del PDeCAT de Roses

En una assemblea del PDeCAT de Roses, celebrada el passat 19 de març i que va ser presidida per l’alcaldessa Montse Mindan i el president el Consell Comarcal i diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Roquer, es va nomenar a Lluís Espada com a nou president del grup municipal, en substitució de Josep Mª Mas Blanch, el qual va renunciar al càrrec en tornar a l’Ajuntament com a regidor del PDeCAT, que va substituir, a la vegada, a Carles Pàramo, que va decidir jubilar-se com a polític.

Lluís Espada ,que fins ara n’era el vicepresident va agrair la feina feta a en Josep Maria en una etapa de consolidació del partit a nivell municipal i va entomar el repte d’encapçalar l’organització en un any clau per afrontar les eleccions municipals.

D’altra banda, durant l’assemblea es va valorar la situació política que travessa el país on el Ferran Roquer va exposar la seva visió com a representant de JxCAT. Per la seva part, Montse Mindan va fer una valoració sobre la política municipal i els projectes que es pretenen tirar endavant aquest any.
Els associats als partit presents a l’assemblea van poder exposar els seus dubtes, tant a nivell municipal com nacional, tant  a l’alcaldessa com al diputat al Parlament de Catalunya.