El port de Roses es promociona un any més a la fira de creuers Seatrade

El port de Roses a la Fira de creuers Seatrade

El port i la badia de Roses un any més a la fira Seatrade Cruise Global 2018

El port de Roses, juntament amb el de Palamós i Sant Carles de la Ràpita donen a conèixer aquests dies els nous serveis i les noves opcions turístiques que s’ofereixen als passatgers davant la indústria

El port de Roses a la Fira de creuers Seatrade
El port de Roses és un any més a la fira Seatrade Cruise Global 2018

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa a la fira Seatrade Cruise Global 2018, amb els ports de Roses (Alt Empordà), Palamós (Baix Empordà), i Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i les seves destinacions per promoure, a través de les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, instal·lacions portuàries, nous serveis i les activitats turístiques davant la indústria creuerística.

La Seatrade Cruise Global és l’aparador internacional més important del sector de creuers que se celebra del 5 al 8 de març, a Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics i els professionals de la indústria.  El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, assisteix per segon any consecutiu a la fira Seatrade, acompanyat dels tècnics de diferents organismes. Segons ha dit el gerent de Ports, “anem als Estats Units amb l’objectiu d’organitzar trobades amb les principals companyies, fidelitzar navilieres i buscar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava i com per a les Terres de l’Ebre”.

Aquestes dues marques han donat suport aquestes dies amb l’esponsorització de l’acte més important de l’Associació dels ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise), la conferència: ‘Tendències a la Mediterrània’, on s’han explicat les principals novetats del sector i quina serà la tendència d’aquesta activitat a la Mediterrània els pròxims anys.

Més promoció  

Els representants de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port donaran a conèixer aquests dies als responsables de la indústria creuerística d’arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer.

Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port promouen els tres ports gestionats per la Generalitat amb tràfic de creuers, i el ventall d’activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives, de natura i d’oci que s’ofereixen als turistes de creuer a les respectives destinacions.

Les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa catalana són les següents: Ports de la Generalitat; l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses i  l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita; el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre; així com la Cambra de Girona, la Cambra de Palamós i la Cambra de Tortosa.