‘El Reino’, guanyadora de 7 premis Goya, al Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella de Roses

‘El Reino’ és una pel·lícula dirigida per Rodrigo Sorogoyen i protagonitzada per Antonio de la Torre, guanyadors tots dos, d’un Goya

Per a la quarta sessió del cinema a la fresca del Cine Ciutadella de Roses hi ha programada la projecció de ‘El Reino’, pel·lícula espanyola de 2018, un thriller incisiu  i trepidant que retrata la corrupció política a Espanya.
‘El Reino’ va ser nominada a 3 premis Goya, dels quals en va guanyar 7: millor director (Rodrigo Sorogoyen), millor actor protagonista (Antonio de la Torre), millor actor de repartiment (Luis Zahera), millor música original (Olivier Arson), millor guió original (Isabel Peña i Rodrigo Sorogoyen), millor so (Alfonso Raposo i Roberto Fernández) i millor muntatge (Alberto del Campo).

‘El Reino’

Manuel (Antonio de la Torre), un influent sotssecretari autonòmic que ho té tot a favor per a fer el salt a la política nacional, observa com la seva perfecta vida s’enfonsa a partir d’unes filtracions que li impliquen en una trama de corrupció al costat de Paco, un dels seus millors amics. Mentre els mitjans de comunicació comencen a fer-se eco de les dimensions de l’escàndol, el partit tanca files i únicament Paco surt indemne. Manuel és expulsat, assenyalat per l’opinió pública i traït pels quals fins fa unes hores eren els seus amics. Encara que el partit pretén que carregui amb tota la responsabilitat, Manuel no es resigna a caure només. Amb l’únic suport de la seva dona i de la seva filla, i atrapat en una espiral de supervivència, Manuel es veurà obligat a lluitar contra una maquinària de corrupció que porta anys greixada, i contra un sistema de partits en el qual els reis cauen, però els regnes continuen.

Projecció demà dimecres, 31 de juliol

Cal destacar que la quarta sessió del Cine Ciutadella de Roses tindrà lloc demà dimecres, 31 de juliol, en lloc del dijous com es fa habitualment, en coincidir amb l’actuació de Morat del Festival Sons del Món.

Informació pràctica:

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Lloc: Espai Cultural La Ciutadella  (Av. Rhode s/n, Roses)

Hora: A les 22h s’inicia la projecció. A les 21:30h s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a www.cineciutadella.com

 Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta).