El restaurant Draulic ofereix una carta extensa i selecta de vins

Els vins del Draulic

Vins de les DO de més prestigi ofereix el restaurant Draulic als seus comensals

El restaurant Draulic ofereix en la seva carta, vins de les DO Alta Alella, Penedès, Ribeiro, Rioja, Rueda, Ries Baixes i, sobretot de la DO Empordà

Els vins del Draulic
Vins de les DO de més prestigi ofereix el restaurant Draulic als seus comensals

Una extensa carta de vins amb unes 125 referències és l’oferta que se li presenta al comensal del restaurant Draulic de Roses, ubicat a peu de platja a Canyelles Petites, i que abasta les DO de Catalunya i la resta de l’Esta espanyol, donant una especial rellevància als vins de la DO Empordà.

Així, el restaurant Draulic ofereix als comensals vins de les DO Alta Alella (Barcelona), DO Penedés, DO Ribeiro, DO Rioja, DO Rueda (Castella i Lleó), DO Ries Baixes, DO Empordà, així com alguns vins francesos.

Els vins del Draulic
Amb una tablet en diferents idiomes presenta la sommelier del restaurant Draulic l’extensa carta de vins

I tota aquesta extensa i selecta carta de vins els presenta la sommelier del restaurant Draulic, Abigail González, en l’idioma dels comensals, a través d’una aplicació integrada en una Tablet, ja que seria gairebé impossible fer-ho en el format tradicional d’una carta de vins per la gran quantitat de referències de vi que s’ofereixen.

Una carta virtual on hi diferenciades les varietats de negres, blancs, rosats i escumosos, i dins de cada varietat hi són totes les Denominacions d’Origen. I en aquí, el client trobarà tot el llistat de vins fins trobar aquell que satisfarà la seva demanda enològica.

La sommelier Abigail González

Els vins del Draulic
La sommelier del restaurant Draulic, Abigail González

Abigail González, des de ben petita, quan vivia l’Argentina, ha tingut molt interès en el món del vi. I va viatjar als llocs referents del vi del país, com la ciutat de Mendoza o la província de La Rioja per tal de conèixer més sobre aquest món que l’apasiona.

En arribar a Catalunya, va entrar en el món de la hostaleria i la restauració, concretament al restaurant Draulic de l’Hotel Canyelles Plata. I va ser el gerent de l’Hotel, Cristian Descloux, i el xef Marc Descloux, que veient el seu potencial, van decidir recolzar la formació, com a enòloga, de González fins que aquesta exerceix actualment amb el títol de sommelier.

Una formació que Abigail Gonzalez continua, tastant i descobrint nous vins per portar els millors cap al restaurant Draulic.