Mes de paraules

El restaurant Els Brancs de Roses rep una estrella Michelin

Taula del restaurant Els Brancs
Taula del restaurant Els Brancs

El xef de Llançà, Paco Pérez, també va ser distingit amb una estrella pel restaurant Enoteca, de l’hotel Ars de Barcelona

El restaurant Els Brancs, de l’hotel Vistabella de Roses, ha estat distingit amb la seva primera estrella Michelin. Una entrada a la constel·lació de les estrelles Michelin que es va fer oficial, ahir a la nit a Madrid, a la presentació de la Guia Michelin 2013.

Una bona notícia per a la gastronomia en general i la cuina rosinca en particular després que l’edició 2012 de la guia Michelin reflectís la desaparició de les tres estrelles d’elBulli pel seu tancament al juliol del 2011.

Paco Pérez, que ja té dues estrelles pel restaurant Miramar de Llançà, va ser distingit amb una pel restaurant que dirigeix a l’hotel Ars de Barcelona, l’Enoteca.

La guia 2013 ha ratificat les tres estrelles d’El Celler de Can Roca, a Girona, i les del Sant Pau a Sant Pol de Mar, de Carme Ruscalleda